Morgonrock och kaffe

Hej babes! 🙂

Om ni har inte har förstått det så valde jag att möta upp mina vänner igår ändå tillslut.. 😉 Men vi hade superkul och det vart ingen vild utgång utan vi satt hemma hos en kompis hela natten och bara hade det hur bra som helst. Ni vet när man har så pass kul inne så man verkligen inte känner något behov av att dra ut? Jo en sån kväll var det, men tyvärr var det inga bilder som togs under kvällen.. Jo några suddiga mobilbilder men det var väll det lixom, ingenting att hänga i julgranen..

Jag behöver föresten åka in till stan en snabbis snart men läste någonstans att vägarna ska vara avstängda idag för att vi ska se hur det ser ut utan bilar eller något sånt trams? Jag tänker ju givetvis ta bilen ändå för det är jobb det handlar om..

Aja nu ska jag dricka upp mitt kaffe och mysa klart i soffan. Hittade denna morgonrock längst in i garderoben, fick den av mami förut. Så mysig, älskar morgonrockar! 🙂

kissie kaffe

kissie kaffe

cam2

Kommentarer (19)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *