Behöver inte sminka mig mer!

smink

Egentligen behöver man ju aldrig sminka sig som bloggerska, det går ju att lägga på allting i efterhand i photoshop! 🙂 Här ser ni hur jag har gått bananas på osminkade mig, jag skulle nästan kunna ha låtsas att jag var superfixad och snygg imorse.. 😉 Hade ni gått på det? 

Okej nu var mina photoshopskills inte sådär superbra och resultatet vart inte jättenaturligt men tänk om jag var lite bättre på det så kunde jag ju bara ha lagt på allting i efterhand haha. Tar väll nästan lika lång tid som att faktiskt sminka sig på riktigt…

Nej då ni behöver inte oroa er för att jag ska fejka så mycket, det där agna photoshopandet behövs inte längre tack vare alla dyra skönhetsbehandlingar och bra smink haha 🙂 Lät inte lika bra som det gjorde i mitt huvud.. Men ni fattar vart jag vill komma? Nu ska jag ner till butiken, är sugen på något.. Sen ska jag ta ett bad och lägga in hårinpackning, skönt!

Kommentarer (18)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *