Nytt silvershampo

Jag tycker det är så himla snyggt att ha lite askigare ton i mitt blonda hår, är lite allergisk när blont hår börjar skifta mot gult/ orange för mycket.. Därför använder jag ofta silvershampo, men jag har alltid använt samma och kände att det var dags att testa ett nytt märke. Nu har jag använt ett silvershampo som heter ”violet toning schampo” från Fudge och den är min nya favorit 🙂 Den är så himla bra, den tar bort dom gula skiftningarna efter bara en tvätt! Dessutom behöver man bara ha i det i någon minut (om ens det) 🙂

Jag använder silvershampo någon gång i månaden bara för att underhålla färgen i mitt hår, så en sånhär flaska räcker väldigt länge för mig..

Obs:  Löshåret kan endast ha silvershampo i sig några sekunder, annars blir det blått eller lila!!
IMG_3269

kissie silvershampo

kissie silvershampo

//Inlägget är i samarbete med

Posted in: Skönhet, Vardag
Kommentarer (24)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *