Motljus

Jag har inte alls kommit långt just nu, ligger i soffan med nymålade tånaglar, dricker iskaffe och velar fram och tillbaka om jag orkar gå ut och träffa vännerna ikväll haha.. Svåra val jag har, jag vet 😉 Jag har iaf tvättat mina sminkborstar och nu tänkte jag ta tag i all tvätt och vika iordning alla mina kläder. Men min kropp strätar emot och vägrar resa på sig och göra det jag vill att den ska göra haha 🙁

Här kommer ner flera bilder som vi tog senast vi var ute och fotade, här lekte vi lite med motljus 🙂 Fina va?? Alltså mitt hår den dagen var verkligen on poit, tror inte jag kommer få till det lika bra idag.. Eller jag snarare att jag inte orkar lägga ner massa energi på att få till det lika fint haha..
kissie turtelneck

kissie stövlar

00001098

kissie polokrage

kissie kastar med håret

kissie outfit

Pics by: Lisa Höök

Kommentarer (42)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *