Kräftskiva med gammal vän =)

God morgon!

Sorry hann inte blogga igår innan jag stack iväg på middagen men bloggar lite extra idag, oki är vi sams igen? Bra.. 😉 Igår vart jag bjuden på kräftskiva av mina gamla vän Janne. Vet inte om ni minns honom men vi hängde jättemycket förut men sen vart vi ovänner.. Fast det var så länge sen nu, och det var himla kul att hänga med honom igen! 🙂 Middagen var på nya restaurangen Clou och det var så bra uppstyrt verkligen. Bjöds på massvis med kräftor, pajer, massa alkohol, goodiebags.. Ja allt! Bästa av allt var att vi vann en middag där (nästa fredag ska vi dit och utnyttja vinsten) samt att vi alla fick ett varsit presentort värt 1000 kr på bangs clinic 🙂 Funderar på en vitamin cocktail till ansiktet.. Så man ser ung (läs: yngre) och fräsh ut 😉

Psst.. Kommer mer bilder från kvällen snart, en fotograf var på plats och tog MASSOR av bilder och jag ska få dom skickade till mig 🙂 Här är dom bilderna som jag tog med min kamera.
IMG_3193

IMG_3210

IMG_3207

IMG_3200

Posted in: PICTURES
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *