Här kommer lite härliga bilder från gårdagens kräftskiva 🙂 Det var duktiga Julia Dansarie som fotograferade igår under festen. Tänk om man alltid kunde ha en fotograf med sig, vart man än gick. Tänk vad mycket lättare det hade gjort mitt jobb!

Idag är det fredag och jag har 2 planer.. Först är det en middag för endast coola, häftiga kvinnor (grymt att bli bjuden på det lixom 😉 ) och sen fyller en vän år och han har hemmafest tror jag.. Jag är inte alls sugen på att festa men klockan är bara 4 än sålänge, så får se om jag får upp humöret innan kvällen 🙂 Känner jag mig själv rätt så kommer jag garanterat bli taggad haha..
kissie kräftskiva

_D4A6641

_D4A6679

kissie kräftskiva

_D4A6723

_D4A6629

_D4A6678

Kommentarer (15)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *