Vem är Karl?

Gud vilken härlig dag jag hade på kontoret idag, jag jobbar med dom skönaste människorna 🙂 Vi käkade lunch och skulle gå igenom lite, slutade med att vi satt i över en timme och bara snackade. När vi var klara åkte vi och hämtade ut lite paket, samtidigt kom jag på att jag borde ha spelat in en ”vlog” men det var ju lite försent för det.. Men kanske gör det ikväll istället. Synd att det blir så himla mörkt ute nu bara.. Alltid lättare att spela in när det är ljust och härligt ute.

Sen skulle jag lämna tillbaka dom där 2 BHarna som jag råkade köpa i fel size och 2 stycken av, nej då har H&M bara 10 dagars returrätt så nu har jag 2 för små BHar som ser likadana ut. Kul.. Hämtade även ut ett paket från gina men det paketet var inte mitt för det skulle till någon Karl och inuti låg det en klänning i storlek Large.. Hade lixom beställt hem en kjol och 2 toppar.. Helt fel!

Men nu ska jag på middag snart och jag måste fixa en grej så ska sminka mig lite och göra mig snygg, hihi.

IMG_9071

Lixom vem är du Karl och varför fick jag din klänning som jag ej kan använda?? 🙁

Posted in: PICTURES
Kommentarer (27)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *