Fondue

Hej bloggen!

Gud vad kul att så många är med och tävlar, men jag inser att ni är för många och jag behöver nog ha en till.. Snart! 🙂 Tur för er har jag massa grejer hemma som aldrig kommer till användning så det blir inte alls svårt för mig att hålla i roliga tävlingar.

Igårkväll drog jag iväg på middag, vi åt fondue på min favoritresturang fondueboden som ligger vid Odenplan. Herregud vilken matkoma man får efter ett besök där haha.. Men det är det värt, det är ju så himla gott! Idag blir det faktiskt ett till resturangbesök för jag vart bjuden på en invigning av en resturang och där ska vi tydligen få gotta oss i massa kräftor, mums!! 🙂

Nu ska jag fixa iordning mig för jag har ett spännande möte snart..

IMG_3150

IMG_3152

Posted in: PICTURES
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *