Heart coffee

Hej bloggen!

Jag håller på att dricka mitt kaffe och sen ska jag klä på mig för att åka in till stan. Ska bland annat möta upp Lisa för att ta lite bilder (wihoo) och sen ska jag ta hand om några ärenden på stan 🙂

Föresten minns ni kanske att jag bloggade om ett jäkla bluffföretag zentio AS som skickar ut rakhyvlar med fakturor och hoppas folk ska betala dom? Dom ger sig fortfarande inte och försöker skicka olika inkassoföretag på mig (olika varje gång för jag ringer ju givetvis upp företagen och berättar hur det ligger till). Hade jag varit dom hade jag insett att det inte går att lura personen (mig) och i detta fall bara gett mig grejerna och hoppas jag inte bloggar om dom igen.. Men icke..

Aja skitsamma nu ska jag fortsätta dricka mitt kaffe här (inte alls lika fin som på bilden nedanför hehe) och fixa iordning mig 🙂

IMG_8968

Bild från min instagram @kissies

Posted in: PICTURES
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *