Hatet är nästan borta!

Vet ni vad jag har tänkt på? Jo nämligen på hur mycket bättre det har blivit i mitt kommentarsfält 🙂 Hatet finns nästan inte om man jämför med hur det var förut. Okej visst när jag provocerade som mest var det ju typ 90 % hat vilket var befogat (folk tilltalar mig som jag tilltalar dom) men nu är det max 2-3 dåliga kommentarer om dagen vilket är typ ingenting för mig. Jag har ju varit van med extremt mycket hat om dagarna så för mig är detta rena paradiset haha. Det här med hatet kommer tyvärr alltid finnas så länge det finns olyckliga människor.. Jag har en person som alltid kommenterar negativt och han kallar sig själv för ”Uffe”. Men lixom det kan jag leva med.. Han eller hon klagar på min ekonomi, att skumpan jag dricker är för fattig, att jag borde byta min bil osv.. Mycket vikt läggs på min ekonomi, fast jag tycker inte jag bloggar alls speciellt mycket om min privata ekonomi.

Men ska jag vara helt ärlig tycker jag ibland det är lite väl lugnt bland kommentarerna.. ”Fin blogg, fin bild” eller ”kul att du kommenterade min blogg”.. Samma hela tiden, önskar att lite mer personlighet kom fram 🙂 Men som sagt ska jag inte klaga, det är ju så bra just nu om man jämför med förut. Men vet ni vad jag tror har hjälpt det lite? Jo mina videobloggar.. För jag har fått höra så mycket att det är där man ser hur jag faktiskt är. För det är svårt att få fram i text när jag driver, skämtar eller bara skojar mig. Då blir det ju lite fel.. Sen kan jag ju råka formulera mig fel ibland också.

Det jag ville komma fram till var TACK och vad skönt att vi kan släppa hatkommentarerna 🙂 Det gör ingen glad, inte den som kommenterar eller den som får dom. Och som extra mycket tack ska jag ha en liten tävling i nästa inlägg, ska lotta ut en goodiebag! Wihoo! 

kissie skrattar ler

smile2

Glad Alexandra på dagens fotografering med Lisa Höök 🙂

Kommentarer (63)
 • iz

  Skönt att folk lagt av. Kan hoppas att de mår bättre och inte känner behovet att klanka ner på andra mer.

 • Alva

  Åh du är så jäkla vacker! Le oftare med dina tänder du är så fin och man blir så glad 🙂 Och så skönt att hatet nästan försvunnit

 • Uffe

  Hoppas att du inser skillnaden på hatkomnentarer och negativ kritik. Kan tänka mig att du har mest ja-sägare omkring dig.

 • Emelie

  Håller med Alva, ditt leende är underbart! Önskar att jag oxå hade ett så vackert leende <3 Älskar dina videobloggar, du känns så ovanför alla haters och din personlighet är underbar <3 Fortsätt skratta haters upp i ansiktet och visa upp dyra väskor och bilar 😉 You rock girl! Uffe kan dra åt skogen med sin negativa kritik 😀

 • Ida-Marie

  Så kul å höra att det är mera positivitet nu! Och så härliga bilder på dig!!! 🙂

 • Ronja

  Du borde le oftare på bilder! Superfin 🙂

 • Diana (La Madre)

  Vad härligt att det är så, känns som att folk faktiskt har börjat förstå att det inte ger något. Dom blir inte kända för att komma med näthat, dom blir inte lyckligare heller, dom sabbar inte för en heller, det är bara helt onödigt för man bryr sig liksom inte utan går vidare i sitt liv… så meningslöst att slösa så mycket energi och ge så mycket makt till någon annan som man inte ens känner för den delen…

  Stor kram finaste!!

 • Fredrik

  Jag tycker det är underbart att du bjuder på dig själv i bloggen! Får försöka ta efter lite i min helt enkelt! 🙂

  Kolla gärna in min och kommentera gärna! Hade varit enormt kul med lite kommentarer! 🙂

  Puss!

 • Amanda

  Åh vad fin du är i håret! Får bli min nästa inspobild när jag går till frisören nästa gång!

 • Johanna

  vilka härliga bilder & vad söt du är när du ler med tänderna 🙂

 • Isabella

  Vad bra! Du förtjänar verkligen inget hat, jag tycker du verkar vara en störtskön och genomsnäll person 😀 Kram!

 • Karin

  GUD vilken härlig bild när du skrattar!! Blir så glad av att se såna ”moment”-bilder när man får se någons skratt på riktigt. Du har ett jättefint skratt för övrigt! Kul att se det 😀

 • Rebecca

  Vad skönt att de har lagt av och förmodligen vuxit upp och fått sig en tankeläsare! 🙂 Som du säger så kommer ju hatet alltid att finnas tyvärr, det kommer tyvärr nya troll varje dag. Men det var dock värre förr det kan jag ju hålla med om, fast nu är det ju nästan bara omogna småpojkar eller tjejer som inte vet bättre, oftast är det ju småpojkar som tror de är bättre än alla andra haha. Sen finns det ju även vuxna också som håller på och det är ju bara fruktansvärt pinsamt och omoget!

 • Cecilia

  Ditt leende är så himla fint! Du borde le med tänderna oftare ??

 • J

  jag älskar dessa inte uppstyrda posebilder! Aldrig är du så vacker som på dessa. Du är den enda bloggaren som tar ditt jobb på allvar och sköter uppdateringen varje dag. Inga ursäkter som en del andra större etablerade bloggare kommer med varje vecka till varför de inte hinner blogga. Du är riktigt bra på att underhålla mig som läsare, vilket gör att jag tittar in minst tre gånger om dagen.

 • Olivia

  Har du blå ögon egentligen? Har hört att min kompis sa det:)

 • Sara

  Hej Alexandra, älskar din blogg och du är sjukt fin!

 • Emelie

  Hej Kissie!
  Jag tänkte passa på att kommentera nu, eftersom jag aldrig gjort det förut. Jag har i många år varit väldigt anti mot s.k. ”bloggerskor” och den världen ni tillhör. Jag kan skylla på att jag helt enkelt inte visste så mycket om dig/er, eftersom jag inte läste era bloggar, men jag hade massor av fördomar kan man säga.

  Nu läser jag din blogg sedan cirka 6 mån tillbaka, och jag måste säga att jag är SÅ positivt överraskad. Visst är ditt liv så oerhört olikt från mitt, men jag tycker ändå att du skriver på ett väldigt naturligt sätt, och verkar inte alls ytlig eller överlägsen. Du verkar verkligen vara en intelligent, spontan och självständig person som står upp för sig själv och som fått både goda och dåliga erfarenheter i livet – inte alls fått allt serverat, som vissa kanske tror.

  Hur som helst vill jag bara säga: DU ÄR BRA! och det säger jag som 26-åring – och förmodligen inte alls din huvudsakliga läsekrets 😉

  Stor kram på dig!

 • Agnes

  Åå du är så vacker! Du borde le med tänderna oftare. Tycker du borde ha den översta som header. Verkligen en jätte fin och naturlig bild 🙂
  Förstår att det är skönt att hatet har minskat. Nu när de flesta börjar skolan så har de nog fullt upp. Vilket nog gör att de inte har lika mycket tid till att skriva negativa kommentarer. Sen så är det nog alltid bra att uppmärksamma hatet i bloggen, som du har gjort den senaste tiden. You go girl!

 • Malin A

  Alltså jag måste bara säga en sak! Gud vad du är fin när du skrattar så som på första bilden, wow vad söt du är ? naturligt är alltid finast tycker jag.

 • Anonym

  Du är en riktigt bra människa att du bara orka blogga så mycket som du gör så intressant blogg ha du ,du uppdatera alltid riktigt imponerad ? och att du inte ta åt dig av alla kommentarer det är starkt inte alla som klara pressen så som du fortsätt så 🙂

 • Emelie

  Haha nu kommer jag med hatet… nej men, ibland känns det som att du tolkar olika åsikter som hat. Eller att folk är bittra och avundsjuka. Och ibland känns det som att du absolut inte vill försöka förstå vad andra säger, annat än de som stryker dig medhårs.

  Väldigt skönt i alla fall att det värsta börjar försvinna, min haka kanske slipper tappas bort ett tag framöver 😉 🙂

 • Karol

  Hallå! En tanke jag fick när jag läste ditt inlägg är att om du vill att dina läsare ska bli mer personliga kan du alltid vara mer personlig med oss. Dom du själv skrev, du blir bemött som du skriver till oss 🙂 ha en trevlig kväll!

 • emma

  kul att höra! du förtjänar det <3

 • Emma

  Gud va vacker du va på den översta bilden, asså du har ett så himla fint leende jag typ dör!!

 • Sandra

  ÄLSKAR första bilden på dig! Du ser verkligen jättelycklig ut :DDD

 • Nillan

  Du har jobbat hårt och tagit bloggen till en helt ny nivå. Bra uppdatering, grym kvalité på dina bilder och läsvärda inlägg överlag. Videobloggarna är väldigt bra de med.
  Du har blivit lite mer ”mänsklig” för oss läsare, om du kan förstå hur jag menar?
  Jag som tidigare endast tittat in här då och då är nu en flitig läsare så nya Kissie går hem hos mig som är 20+

  Du är helt klart ett proffs, du har koll på läget och kontakten du börjar få med dina läsare kanske gör skillnad? Glad för din skull att de blir mindre hat 🙂

 • P E A C E R E V

  Jag kan förstå att du vill att mer personlighet ska komma fram, jag tkr sj att opersonliga och fjäska kommentarer är jobbigt. Iaf i längden. Men hellre sådana tråkiga kommentarer än hatkommentarer

 • P E A C E R E V

  Vet du, jag tror faktikst på en grej som andra bloggare gör; de lyfter upp läsare som inte skriver hatkommentarer på så sätt kmr de faktiskt att minska.

 • Sarah

  Du var väldigt provocerande innan och var ganska omogen. Man gick in på in blogg bara för att se hur mycket hat du fick. Men nu, nu är du väldigt mogen och börjas ta mer seriöst. Jag ÄLSKAR att läsa din blogg mer än vad jag gjorde förut. Förut var det bara skryt. Men nu har du liksom visat vem du egentligen är. Du är en väldigt generös, mogen, rolig och hjälpsam person. Jag älskar dina hjälpsamma inlägg där du skriver en massa tips och knep till oss! Dessutom är du sjukt söt!! <3

 • Moi

  Här kommer något annat än bara ”fin bild”, hehe! 🙂 Jag undrar nämligen om du skulle beskriva dig själv som väldigt utåtriktad eller mer blyg irl? Skäms du lätt för saker eller bjuder du mycket på dig själv? Kram

 • Johanna

  Haha naww vad gullig du är Kissie! Måste kännas skönt att slippa mycket negativ energi.

 • Michelle

  Tror aldrig du varit vackrare än du var på bilden, riktig glädje utspelade sig. Börjat läsa din blogg mer och mer nu och du är verkligen en förebild för mig. Jag vet att folk ofta kritiserar dig men den karaktären du har genom att stå upp mot det värmer i hjärtat. Puss på dig Alexandra!!

 • Beatrice

  Himla vacker du var här!! =)
  Du är alltid så vacker men nu WOW! =)<33

  Vad är det för personlighet du skulle vilja få fram? =)

  Fråga gärna mer i bloggen, så svarar vi 😉 <3

  Mvh// En trogen läsare!

 • B

  Hej Kissie!! =)

  Vill bara säga att du är en vacker tjej! =)<3

  & fick du min teckning av dig? =) Jag sände den till din box ? =)<3

  Tacksam för svar!! =)

  // En läsare från Gävle

 • dania

  Det är olagligt att vara så vacker Alexandra visste du inte om det?? !!

 • ♥ Evahle.se - en blogg om psykisk hälsa ♥

  Vad skönt att hatet nästan är borta 🙂 Det är så tråkigt när det sprids massor av negativitet på internet och förhoppningsvis är vi på väg mot bättre tider med människor som faktiskt tänker efter mer. 🙂 Kram!

 • sandra

  ”inga hatare, ingen framgång” haha eller hur var det Alexandra? 😉 Finns inte mkt att hata på då man själv har det gott! precis köp radhus på landet och är 25 år. Jag tror faktiskt att man sprider mer positiv energi när man själv mår bra. Jag följer ingen bloggare, det händer emellanåt att jag söker på kenzas.se bara för att få inspiration på vart i världen man kan resa osv.. Det komiska är att vi två inte har något gemensamt, varken klädstil eller musik eller annat för den delen. Så varför klickar jag in på din blogg? Jag har inget ärligt svar, beroendeframkallande? haha! Det har blivit en onödig vana. Ingen negativ dock.. 🙂 Tycker att du är en fin tjej och det kanske är därför? who knows! beroendeframkallande i alla fall. 2 gånger i veckan går man in på kissies.se och bara scrollar ner, sedan går man in på något annat.. that’s it. Denna gång ville jag lämna spår efter mig. Ha det fint! 🙂 / Mvh Sandra 25 år från Vintrosa (19km från Örebro.)

 • Emmy Laursen

  Förstår verkligen att det måste vara skönt och precis som du skriver så kanske man får ta lite sånnahär ”små kommentarer” som fin blogg, fin bild och så, för allt är ju bättre än hat 🙂

 • Elin

  Gud vad vacker du är när du ler!
  YOU GO GIRL!

 • Malin

  vad skönt! Det är även mycket roligare som läsare när det är konstruktiva kommentarer och inte all negativitet ?

 • Louise

  Den vackraste bilden på dig någonsin tror jag! Du är alltid vacker självklart men just den översta bilden var fantastisk! Så himla naturlig och man ser verkligen att du är GLAD! Fina du! Fortsätt så! Du är grym! <3

 • Margarete Skeppstedt

  Satt och log under tiden som jag läste. Du förtjänar verkligen inget hat och är så glad för din skull att det har trappat ner sig lite nu!

 • Maria

  Hej Alexandra jätte bra blogg!
  Undrar över att du vann en sådan mysafety 1år hatkommemtarer spärr något sånt var de. Hur har den fungerat? Bra eller kan du inte berätta skulle gärna vilja veta?
  Kram Maria

 • Fan

  Älskar dig och ditt leende så fint le mer

 • Fan

  Älskar dig och ditt leende så fint le mer ??

 • Bellie

  Åh du är så himla söt när du ler! Mer kärlek åt folket! Du är fantastisk som orkar med allt hat du har fått. Keep up the good work!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *