kissie ombre

kissie ombre

Ni kanske inte märker någon större skillnad på mina bilder men jag har märkt stor skillnad på min hud efter ”vampyrbehandlingen” som jag gjorde för nu ca en vecka sedan.. Lite torr fortfarande på vissa partier (misstänker att jag är lite känslig) men annars ser min hy väldigt jämn och fin ut. Knappt några finner heller 🙂 Så skönt och jag är så glad!

Tänk att den fin hy kan göra sån stor skillnad för vissa.. Jag tror att dom som aldrig hart problemhy vet hur jobbigt det faktiskt kan vara och hur tacksamt det är för oss när vi väl har fin hy. Jag har vänner som aldrig har haft problem med sin hy och dom tvättar knappt ansiktet, och jag kämpar med behandlingar, olika krämer och serum varje dag nästan.. Men jag får vara tacksam för jag har fetare hy för då kommer jag inte få rynkor lite tidigt 🙂

Nu sticker jag iväg, btw kolla in på fanpage jag har bytt ”headern” där 🙂 Känns mycket fräschare nu, eller vad tycker ni?

Kommentarer (39)
 • Märta Rydbeck

  Hej – fattar ditt dilemma – jag följer dig då och då men inte

 • Diana (La Madre)

  ah men shit, jag missade vampyrbehandlingen! Måste kolla vad det är, var det därför du var så röd i ansiktet för någon dag sedan eller så? Undrade just vad det där var om.

  Ha en bra dag finaste och ja jag vet hur det är att kämpa med en bra hy..

 • Emmy Laursen

  Jag håller med dig! Jag har verkligen också kämpat i år med min hy men nu äntligen börjar den bli bra 🙂

 • Anna AHJ

  Jag har blandhy, så jag får både finnar och rynkor. 🙁

 • Diana (La Madre)

  Förresten, betyder det här att ljusterapin inte gav det resultat som du vart nöjd med med andra ord?

 • San

  Hej! Jag vet inte vad och hur du äter riktigt men kan rekommendera att utesluta gluten (vete, råg, korn ev. havre), mjölkprodukter, socker.. Vissa får hudproblem av detta och blir mycket bättre när de slutat äta av dessa råvaror.
  ett tips bara.
  Ha en bra dag! 🙂

 • Erika Sahlin

  Hej 🙂
  Du får bara finare och finare hy tycker jag, nu kanske du retuscherar bilderna lite också innan du lägger upp dom men de märks 🙂
  Jag är en av dom som kanske har.. 5-6 finnar per år om ens det..
  Jag tvättar aldrig ansiktet förutom peeling i duschen.. och då jag tänkt vara lite fräsch o faktiskt testa lite olika hudprodukter att rengöra ansiktet med men då får jag riktigt orolig o hemsk hy :O skit skumt..

  Du är alltid fin, kom ihåg det <3

 • Emelie

  Haha, tänk dig att vara 21 med rynkor stället… Har tre väldigt tydliga linjer i pannan. Jag har en Tyra Banks panna, alltså väldigt lång (min hand täcker inte ens pannan) och därför använder jag uttryck i pannan väldigt mycket när jag pratar. Mer hud = tydligare rynkor. Jag har hellre finnar än rynkor, for sure. Fast ja, jag har blandhy. Vilket betyder att återfuktning är det enda som fungerar på min hy, men ibland får ansiktet lite randomutbrott och jag får ärr också.

 • A

  Fick vuxenakne vid 21 års ålder och efter massa krämer och behandlingar osv så slutade jag tvätta ansiktet. Endast med ekologisk honung typ 1 gång i månaden, bara för att man blir superlen hehe. Smörjde in mig med eko olivolja i början ibland men alltså alla mina hudproblem försvann när jag slutade tvätta ansiktet och slutade använda massa produkter. Nu smörjer jag med lite kokosolja nån gång varannan vecka om jag blir lite torr typ vid näsan, men annars inget. Använder ingen foundation eller liknande heller längre då min hy är så bra nu så det behövs inte. 🙂

 • Johanna

  Den lila toppen är så fin på dig! 🙂

 • Isabella

  Åh jag vill också testa en sån behandling men jag är så feg 😛

  http://www.isabellajonsson.se

 • Ida

  Spännande! Är det en behandling du kommer behöva göra om framöver? (att den inte håller i sig för evigt förstår jag, men jag tänker inom en överskådlig framtid). Och i så fall: är det något du planerar att göra?

 • Josephine

  Har du konstaterad fet hy och finnar pga det? Jag har alltid haft blandhy och från 18-19 års ålder började finnar komma från ingenstans. Jag har idag (28 år) aldrig finnar sen ett par år tillbaka. Har senaste fem åren använt dernalogica och äter kanske mer näringsrikt än tidigare. Krämer från dior och liknande var rena döden för min hud men idag klarar jag av dem men använder ändå inte. Min upplevelse är att finnarna berodde på hormoner. Inget yttre kunde påverka detta, förutom lite mer vitaminer och näring i och för sig. Finnarna kunde komma även om hyn var torr och framfö allt om den var just torr. Nu har dock hormonerna förmodligen lagt sig för min hy är bra igen.

  Är du säker på att du får finnarna kommer att din hy är fet? Eller att det inte är vuxenacne dvs hormonorsakad acne?

  PS. Rynkorna behöver inte komma bara för att hyn är torr. Kolla på era mödrar istället. Jag är torr men rynkfriast av alla mina jämngamla vänner som hade linjer vid ögonen från 25-26 och kommer vara det länge till 🙂

 • Ehm okej

  Haha omg.. ”Problemhy” då vet du inte var det är.. Du har inte speciellt myvket problem, det finns ju så mycket värre och alla får väl nån finne här och där previs som du, så sluta upp, det är normalt!! Sluta kladda på 50 lager smink så kanske det hjälper mot din stackars lilla finne

  • Kissie

   no offence men du har ingen aning om hur min hy kan vara och har varit.. hade jag endast haft ”någon finne” hade jag inte klagat, då hade jag varit mer än nöjd.

 • Nettan

  Jag har själv väldigt fet hy 🙁 Så jag vet hur det känns när man inte är nöjd.

  http://nouw.com/Nettan

 • Julia Sager

  Hej!! Denna behandlingen verkar vara grym, din hud ser sjukt bra ut! Har lite problem med min hy under höst/vintern så skulle du rekommendera att göra den om man har torr hy? Kram 🙂

 • A M

  Du har verkligen så fin hud! Jag har ganska mycket problem med min med den är på utrymningsvägarna 😀

 • johanna

  problemhy är mitt mellannamn men något som gjort stor skillnad för mig är Mandelolja och jojobaolja…skippa krämer och serum, har provat all världens billiga och dyra märken, och kör på kallpressad mandelolja dagtid och den fetare kallpressade jojobaoljan under natten…det täpper inte igen porer och kostar väldigt lite… jojoban kan du ta bort smink med också. Helt naturligt, billigt och dessutom kan du smörja hela dig i det och håret… helt suveränt…kommer aldrig smeta in mig med kräm igen! Stay awesome!

 • Lise

  Som sagt, inte konstigt att du har problemhy om du byter produkter hela tiden. Håll dig till ett märke som du tycker om och använd bara dom. Produkterna är gjorda för att arbeta med varandra. Och ge det minst tre månader innan du bestämmer dig om att byta. Blandade produkter ger blandat resultat

  • Kissie

   nej jag vet men jag blir sponsrad av så många företag så blir sugen på att testa nytt hela tiden 😛 men nu håller jag mig till samma (jan marini)

 • Sofi

  Du kanske skoterns vad jag tycker, men ville bara säga att den där färgen på toppen var du otroligt fin i! Passar dig perfekt ?

 • Hmm

  Det är verkligen så störigt det där, folk som föds med fin hud och så tar de inte ens hand om den. :'( Man undrar vad man själv har gjort i ett tidigare liv för att förtjäna dålig hy trots minutiös vård av den. 😛

 • Frida

  Sååååååååå fin! Tänkte höra vart din topp kommer ifrån? Super fin! 🙂 Kram

 • Pauline Wågström

  Var har du köpt den snygga tröjan?

 • Andrea

  Qfor skin är den absolut bästa serien för problem hy, så som akne torrhet eksem känslighet .. Finns hos utvalda hälsokostbutiker På Life!

 • Elin

  Såå bra att du tar upp detta ämne! Finnar är ett rent helvete. Hade såå mycket finnar när jag började gymnasiet, och ibland blev det så jobbigt för mig att jag stannade hemma från skolan och grät i sängen. I panik försökte jag klämma, riva och tvätta bort finnarna, vilket såklart bara resulterade i ännu bubbligare hy som var sårig och gjorde ont. Gick på antibiotikakur i två år (hjälpte inte) och kände mig så jäkla ful och äcklig, med ett kilo foundation i fejan. Var såå avundsjuk på alla tjejer med fin hy och tänkte ”fan vilken snygg tjej jag hade kunnat vara om jag inte såg ut som ett pizzamonster i ansiktet”.

  Efter åååår av produkttestande, kurer och nya kostvanor testade jag vitamin B5. Nu är jag finnfri och så jävla tacksam för min hy. Visst, jag har lite små gropar på kinderna – men shit vilken känsla att kunna låta en kille klappa en på kinden utan att få panik. Jag är SLÄT och det är UNDERBART!

 • Andrea

  Förstår precis, har kompisar som aldrig har rört en ansiktstvätt och smörjer in ansiktet med bodybutter(???) men har perfekt hy ändå!

 • Malin

  Förstår precis vad du menar (till en viss del).. Gick igenom hela min ungdom med någon enstaka finne här och där och har aldrig haft Några större problem med min hy. Sen, när man är 26 år gammal (i våras) skulle jag unna mig en diamantslipning.. Har gått från att aldrig använda mer än eyeliner och maskara till att aldrig kunna lämna lägenheten utan en Concealer i ansiktet. Fick en ”acneinvation” utan dess like.

  Så nu har jag betalat 3600:- för nya hudvårdsprodukter och ska gå på tre syrabehandlingar och hoppas på att jag får rätsida på problemen! Det märkliga är att jag har tre andra väninnor som fått problem efter dem varit 25 och i samband med att dem ”unnat sig en behandling”. Så ett råd till alla – när man börjar experimentera med starkare behandlingar (syror/slipningar) så gör alltid en hudkonsultation på en klinik, köp inte bara en ”deal” för det är kul att testa på och det ”låter så bra”. En rabatterad behandling på 350:- kommer kosta mig minst 8000-10000:-

 • Anna N

  Jag har också problemhy och det jobbigaste är att jag hade perfekt hy tills jag var typ 20, så jag trodde jag hade kommit undan, men så var det inte!!

  Älskar nya headern på FB, men du borde byta profilbild så det matchar bättre i stil och färgtoner. Headern är liksom lite ‘sepia’ filter och profilbilder ser inte ut att ha filter alls + är färgglatt grönt och rött.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *