jacket

Jacka 1 – LÄNK // Jacka 2 – LÄNK // Jacka 3 – LÄNK //

Det här med vinterjackor.. Flera av er vill att jag ska komma med snygga, värmande tips men det har ju inte kommit så mycket i butikerna än. Jag har inte bestämt mig för vilken jacka jag ska köpa i år, men jag sneglar lite på en från acne.. Gjorde även det förra året men nu när jag äntligen tjänar nästan 4 gånger mer efter bytet från improveme så känner jag att jag kan unna mig en av deras jackor! Ser ni, det lönar sig med förändring ibland! 😉

Personligen är jag supertrött på dunjackor och tycker modeller som dom ovanför är snyggast. Lite tuffare och lite mer attityd, dunjackor ser ju alla likadana ut nästan.. Tråkigt! Men som tur är har det inte hunnit bli så kallt ute än så det är ingen stress med att hitta den perfekta jackan än.. Nu kan man gott och väl ha en mysig tröja + skinnjacka över och inte frysa 🙂

Kommentarer (17)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *