Mjuka händer i höst

Har ni märkt av att ni får torrare händer nu när hösten är här? Jag har fått det men som tur hittade jag ett ”handspa kitt” i en gammal goodiebag som låg här hemma 🙂 Den bestod av 3 steg, skrubb, gel och lotion. Nu efter känns mina händer supermjuka och fina. Detta kan vara värt att göra någon gång varannan vecka nu när kylan börjar närma sig.. För tyvärr lägger vi inte alls mycket fokus på våra händer, men vi kommer nog ångra oss sen när åldertäcken kommer.. För det spelar ingen roll hur släta vi är i ansiktet, händerna kommer att avslöja oss 😉

Så från och med nu ska jag lägga in händerna i mina rutiner, iaf en gång i veckan. Kan ta det samtidigt som när jag lägger ansiktsmask, för det gör jag en gång i veckan (minst). Har ni några skönhetsrutiner?

IMG_3114
hand

IMG_3126

IMG_3139

IMG_3144

Posted in: Skönhet, Vardag
Kommentarer (24)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *