Purple

Nedanför ser ni ett nytt matchning set som jag fick hem här om dagen, älskar färgen! 🙂 Höstig och snygg. Det kommer hela outfit bilder med denna dress snart, ska se till att boka in lite fotograferingar i veckan.. Så himla smidigt att få hjälp med sånt av fotografer, speciellt när man är ute och springer på ärenden på stan. Då är det bara att mötas upp lite snabbt och sen kan jag springa vidare och sen få bilderna på mailen.

Vet ni vad? Jag har varit duktig och spelat in en till video till min youtubekanal! Jag har kommit in i ett flow känner jag 🙂 Hade lätt spelat in flera stycken men då stod det att mitt minneskort var fullt så måste rensa den nu.. Har så svårt att radera bilder fast dom flesta ser exakt likadana ut haha.

Ps. Glöm in min bloppis, går ut imorgon! >LÄNK<
kissie lockigt hår

kissie lila klänning

Kommentarer (24)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *