Hur du blir mer framgångsrik!

1. Sluta multitaska och fokusera på en sak i taget. Man kanske tror att man blir färdig snabbare ifall du gör flera saker på en och samma gång, men så är det sällan. Det är bättre att fokusera på en sak i taget och få det klart innan du går vidare till nästa.

2. Din tid är pengar. Vi har alla 24 timmar på dygnet, konsten är att använda dom så effektivt som man bara kan. Att sitta med telefonen i en timme för att kolla instagram är inte direkt effektivt.

3. Gör listor och bocka av för att ha koll. Det blir lätt rörigt om du har för mycket att ta hand om, därför underlättar det att ha tydliga listor där du kan bocka av saker du har tagit hand om. Ha struktur!

4. Lär dig att säga nej. Jag är tyvärr sån människa som sällan vill säga nej till folk, jag vill göra alla glada och nöja. MEN du måste prioritera, känner du att det blir för stressigt eller för mycket måste du faktiskt säga nej. Du är inte elak eller dum bara för du säger nej, du prioriterar din tid. Som sagt, tid är pengar..

5.  När du sätter upp deadlines, se till att hålla dem. Det är bra att ha lite tidspress på sig ibland, för då måste man klara av vissa punkter. Annars kan man lätt bli lat och ofokuserad och skjuta upp allting. Då får du aldrig någonting gjort!

6. Ta raster och lediga stunder. Låt dig själv ta ledigt och koppla bort dig själv från alla måsten. Gör man inte det kommer man tyvärr snabbt gå in i väggen och då lyckas man inte med sina projekt. Låt dina helger vara helger. Hitta på något annat eller ligg bara hemma, gör det som får dig att koppla av!

kissie beige outfit

Kommentarer (21)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *