”kan inte du berätta om bröstoperationer?”

Den frågan får jag typ varje dag och jag är så less på den frågan för helt ärlig!! Hur ska jag veta något om bröstoperationer då jag var nersövd utan hela operationen? Jag vart inte automatiskt the queen of boobs. Jag vet inte mer än det som står på google. Det jag vet är möjligtvis hur ont jag hade men alla har ju olika ont så inte ens det vill jag svara på. Många som jag pratar med tycker det gjorde svinont och dom inte kunde röra sig på x antal veckor medan jag inte alls hade ont och var uppe på fötterna efter bara en.

Detta gäller givetvis andra slags skönhetsbehandlingar också, bara för man har gjort en gör det inte än till expert. Så dom här fjantbrudarna som springer runt och ska läxa upp andra om vad skillnaden på restylane och stylage är.. Gå och lägg er! Är ni sjuksköterskor eller? Nej exakt.. Och ni som frågar alla tjejer med ankmunnar eller fejkboobs, varför frågar ni dom? Fråga en riktig läkare istället, lovar att dom kan betydligt mycket mer…

Men jag har märkt att framförallt yngre tjejer litar väldigt mycket på vad bloggare säger, men det borde ni inte göra. Visst man kan ju fråga om åsikter och lite tips sådär men bloggerskor kan absolut inte allting. Sen gäller det även att vara källkritisk.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (7)
 • P E A C E R E V

  Jo, vill man ha korrekt info om skönhetsingrepp så ska man vända sig till professionella och inte bloggare. Bloggare kan enbart tala om sig själva och inte helheten.

 • Nathali

  Jag har själv fyllt i läpparna ett antal ggr samt opererat brösten 2 ggr. Visst kan man svara på ärliga frågor från vänner, men när ”vem som helst” dyker upp på tjej toan kvart i tre på krogen och frågar om hon får känna på mina tuttar för att hon ”själv är intresserad av operation” så blir man bara trött.. eller standarden: Du! .. asså du borde inte göra det där. Man ser att det är fejk! .. Jag kan inte låta bli att skratta varenda gång. För att 1, jag vet att det ser fejk ut. 2, jag gör det för att JAG tycker att det är snyggt, inte för din skull. Men ang texten så håller jag verkligen med! Sen om man har någon vän som opererat sig, så kanske man kan be om tips om kliniken/kliniker osv…

 • M

  Vart har du köpt din coverstick? Något tips på bra budget varianter?
  Har du något bra tips på att dölja acne ärr men få det att se ”naturligt” ut, utan att det är ett lager smink som syns. 🙂

 • Diana (La Madre)

  Alltså du är bara för skön…”Och ni som frågar alla tjejer med ankmunnar eller fejkboobs, varför frågar ni dom? ” Jag menar, dom? Du är ju en av dom sötnos, läppar och bröst.. men jag fattar, du menar kanske dom med VÄRSTA ÖVERDRIVNA ankmunnar som ser ut som babianer eller? Skön du är !!

 • Emmy Laursen

  Åh, förstår verkligen att det är en fråga som kommer upp ganska mycket. Men precis som du säger, läkarna kan nog ändå mest 🙂

 • Angelica

  Väldigt bra svar på frågan!! Inte många som tänker som du, utan vill framstå som experter.

 • Malin

  håller helt med dig! Du är ju inte medicinskt utbildad så jättesvårt för dig att svara på sånt… Tror det är mer farligt att outbildade ska ”kunna” en massa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *