Dölja acneärr

svarpatal

Har du något bra tips på att dölja acne ärr men få det att se ”naturligt” ut, utan att det är ett lager smink som syns 🙂

SVAR:

Det beror helt på hur dina acneärr ser ut. Är dom röda döljer du dom med gul färg som neutraliserar färgen. Då behöver du inte alls mycket av produkten för att få ett täckande resultat.  Men har du små gropar/hål som jag har går det tyvärr inte att täcka på samma sätt.. Men som tur är finns det faktiskt en produkt som är till för just det problemet och det är ”the porefessional” som är en liten kräm ska lägga sig i hålen och fylla ut dom helt enkelt. Detta kan man använda för att spackla igen fina linjer och större porer med också. Det låter lite konstigt kanske att säga spackla igen men det gör man verkligen med denna produkt.

Jag har bloggat om denna tidigare ifall ni inte minns det, men jag har haft den här krämen väldigt länge nu. Behövs ytterst lite för att få den täckning som man önskar 🙂 Den finns att köpa på sephora för ca 250 kr. Helt klart värt det om ni frågar mig!

FORE

Posted in: Skönhet, Vardag
Kommentarer (30)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *