Problem i paradiset

Hej bloggen!

Hur mår ni idag? Jag har tyvärr haft en ganska jobbig natt.. Men det kommer bli bättre, blir det alltid. Livet blir inte alltid exakt som planerat men thats part of life. Motgångar och misstag är det som gör livet spännande hehe.. *försöker vara optimistisk* 

Idag är det iaf söndag, jag hade ju planerat att åka till pappa igår och rensa min garderob men det vart aldrig av. Så jag ska ta tag i det idag istället! Det och gymma. Sen är jag bjuden på brunch också, mysigt! Älskar att bruncha på söndagar! 🙂 Sen får jag se om jag åker till mamma senare för middag eller ej. Men visst är det mysigt att vi har den traditionen? Annars blir det ju nästan så att man aldrig ses efter att man har flyttat hemifrån. Familjen är ju viktigast ♥kissie skinnjacka

brunch3

Kommentarer (22)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *