När jag väl kommer till lägenheten och ska börja ta fram allting ser jag att garderoben där alla mina skor brukade ligga var helt tom. Pappa säger att det bara låg skräp där och allting är nu på soptippen! Det betyder alltså att han har slängt över 10 par skor och ett av dom paren är mina kära LV sneakers som jag gärna hade velat ha tillbaka!! 🙁 Fan! Minns inte exakt vad dom kostade men runt 4-5000 kr gav jag för dom säkert. Jag vart såklart inte glad men samtidigt så får jag kanske inse att jag hade hämtat dom för länge sen om jag verkligen ville ha dom… Eller hur?

Det jag fick med mig hem var mest massa foton, 2 par klackskor (alltid nått hehe), en gammal dagbok och lite annat smått och gott. Var inte så mycket som jag trodde, men vem vet vad som har åkt med till soptippen. Min och Bellas gamla ”burn book” var ju också slängd 🙁 Så himla synd, sånt är ju kul att spara.

Aja resten av kvällen får jag väll sörja förlusten av mina skor haha! Nej men jag har inga planer för kvällen alls, känner mig mentalt utmattad för att orka hitta på något.

rip

Posted in: Vardag
Kommentarer (19)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *