Inne & Ute listan

inne

1. Större bilder på instagram

Wihoo finally kan man lägga upp större/mindre bilder utan att behöva beskära dom i en separat app 🙂 Det var verkligen på tiden eller hur? Nu slipper man välja ut delar av bilden som inte får komma med, för tyvärr har den hänt att man får kapa av skorna eller en stackars kompis i ena hörnet..

Vet ni inte hur man får större bilder så måste ni uppdatera eran instagram och ha den senaste, sen kommer det upp en liten ny ikon längst ner till vänster om eran bild, klicka på den och hur du får plats med mer av din bild 🙂

bigger pictures on instagram

2. Black on black

Svart på svart är snyggt, stilrent och alltid ett safe card. Dock brukar man ju vilja undvika det på våren och sommaren, men det funkar bra nu när hösten kommer. Känner man att man blir för mörk är det snyggt att ha en accessoar i en stark färg, kan vara handväskan eller skorna. Eller kanske en riktig blingig klocka för att bryta av det mörka med?

black

3. Turtleneck

Det kanske inte är en nyhet att turtleneck är inne i höst (igen)? 😉 Man ska helst ha turtelneck på alla slags tröjor, långärmade, stickade, tunna, linnen.. Ja allt! Det bästa med denna trend är att tröjorna är så mysiga och lite extra värmande runt halsen, då slpper vi bli förkylda. Snygga och friska, win win!

turtel

ute

1.  ”Uggs”

Såfort det börjar bli kallt kommer dessa vidriga, söndertrampande ”uggs” skorna på tjejers fötter.. Jag vet att dom är bekväma och sköna, men dom är endast OK att ha på sig när man går ut med hunden eller när man ska handla någonting i matbutiken lite fort. Att hasa runt i nerstrampade fejkuggs är inte snyggt! Och ja jag tänker anta att dom är fejk om dom ser ut som på bilderna nedanför..

uggs

2. Fransk manikyr

Ja det kan faktiskt vara ute, iaf enligt mig 🙂 Jag tycker det är så fruktansvärt tråkigt + det ser väldigt fake ut.. Ja det låter kanske konstigt med tanke på att jag har alla möjliga färger, glitter + former på mina naglar och ser ju knappast naturligt ut det heller men det är inte meningen heller. Jag tycker man ska satsa på en snygg färg på naglarna eller go all in 🙂

fransk

3. Magkort + låga byxor

Jag tycker det är sjukt snyggt med magkorta tröjor, men då gäller det att använda den RÄTT. Jag ser väldigt ofta tjejer som går runt med magkorta tröjor och låga jeans som är väldigt tighta.. Det är inte smickrande någonstans! Spelar ingen roll vilken kroppstyp man har, det ser trashight ut. Investera i ett par högre jeans för bättre passform.

Sen tycker jag låga byxor i överlag är ganska ute faktiskt. Förut älskade jag låga jeans men inte idag, nu tycker jag normal waist eller high waist känns mer rätt och inne. Det passar dessutom dom flesta kroppsformerna bättre! 🙂

magkort

Posted in: PICTURES
Kommentarer (28)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *