Bättre brunch på Berns

Brunchen på Berns var verkligen grym 🙂 Konstigt nog var detta min första gång där men jag kommer absolut äta deras brunch igen! Dessutom är det ju så himla vackert i lokalen, man märker det nu under dagtid. När det är nattklubb där ser man inte det vackra taket och dom fina detaljerna, det försvinner i mörkret och den höga ljudvolymen..

Det är asiatisk mat som serveras på deras brunch. Det fanns både sushi, varma och kalla rätter. Sen fanns det såklart massa olika goda efterrätter att välja bland efter maten. Jag är  så himla mätt just nu så känner att jag kan gå och lägga mig ett tag haha. Låter som en riktig tant nu 🙂 Tur att jag inte tog en mimosa (juice och champagne) till maten, då hade jag nog varit ännu tröttare nu..

Jag ska snart ta tag i garderobsrensningen ska först ta det lugnt hemma bara, ska se till att inte somna.. Ska nog ta råttis på en ordentlig promenad så jag vaknar till!
IMG_2986

IMG_2987

IMG_2994

IMG_3001

IMG_3002

Posted in: PICTURES
Kommentarer (5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *