Igår var jag med på Fångarna igen för att få revansch. Tyvärr fick vi inte det, såklart jättetrist men samtidigt gav jag verkligen allt jag kunde. Ja okej jag skulle kunna ha tvingat mig själv att hoppa bungy jump men när jag väl stod där låste min kropp sig helt! Det inte riktigt att förklara men jag kunde inte övertala mig själv att göra det..  Men att vinna är inte det viktiga, det var riktigt kul och jag är jätteglad att jag har fått vara på fort boyard nu 2 gånger för att leka av mig hihi 😉 Jag vet själv att jag gjorde mitt bästa, men jag måste erkänna att jag är liiite mer nöjd med förra året.

Det roligaste i år var att få göra ”bensincellen” som jag var inne i, även om den praktiskt taget var omöjlig att klara haha! Hade så gärna velat köra mer celler där jag skulle få använda kroppen lite mer, kanske någon hinderbana eller något sånt.. Men jag är jättenöjd med det jag fick testa på 🙂 Nu är det nya äventyr som väntar mig!

Här nedanför ser ni gårdagens program ifall ni missade det 🙂

kissie fångarna på fortet 2015

fangarna2

Vad tyckte ni om min insatts? Ärligt nu… 😉

Kommentarer (22)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *