Night out with the girls

Gud vad är klockan egentligen?! Sorry guys förjag inte har uppdaterat men jag har faktiskt helt ärligt talat bara legat och sovit.. Nu sitter jag vid TVn och försöker vakna till liv efter nattens bravader 😉 Var ute en sväng med tjejerna, som vanligt planerar jag att jag ska gå hem tidigt men jag har alltid lika dålig karaktär hehe.. Men samtidigt hade vi väldigt kul så det var värt det 🙂 Vi dansade verkligen loss hela natten, och vi lyckades ta några bilder. Ja 3 bilder.. Alltid något!

Idag ska jag över till pappa och hämta mina saker som är kvar där. Han ska ju nämligen flytta så det är dags för mig att hämta det sista därifrån. Hade en hel del saker kvar i mitt gamla rum som sen togs över av pappa. Hade ju världens största garderob där inne och halva är full med mina saker, haha pappa har inte så mycket kläder så det verkade göra honom något. Men nu är det dags, får se vad jag hittar. Har ett par gamla lv sneakers där vet jag.. Hoppas jag hittar dom!
kissie festar

kissie festar keela

IMG_2971

Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *