Ikväll 20:00 på TV 4!

kissie fångarna på fortet 2015

kissie fångarna på fortet 2015

Blå VS Orange lag! 🙂 Tyvärr var inte hela mitt lag på bild.. Per Elofsson saknas för han kom lite senare till fortet.

Jag vill påminna er om att ikväll kommer ni få se mig tävla på fortet mot det orange laget. Jag kommer inte våga titta och kommer istället vara hos några vänner och parta lite hehe.. Nej nu överdriver, klart jag vågar men det är alltid lite pinsamt att se sig själv på TV, och jag är ganska ”pinsam” som person har jag fått höra av vissa så det bekräftar ju mina tankar haha. Kul att höra lixom, att man är pinsam! 🙁 Men men, that’s me. Take it or leave it lixom. Men ni måste ju berätta sen vad ni tycker om min insatts sen!

Nu ska jag föna håret och fixa iordning mig lite. Ska fota, filma och sen in till stan. Måste förbi H&M också och lämna tillbaka 2 toppar som jag köpte, råkade köpa 2 likadana och båda i fel storlek.. Så himla typiskt mig, jag lyckas alltid med sånt! Att jag inte märkte att jag tog 2? Aja..

Kommentarer (19)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *