Vampyrbehandlingen

vampyr

Sådär då har man testat på vampyrbehandligen hos Forma Vita 🙂 Jag ska berätta hur det går till.. Först tar man lite av sitt egna blod, det görs genom ett stick i armen. Gjorde inte alls ont. Efter det centrifugerar läkaren (Calle) blodet och separerar dom röda och vita blodplättarna, det är ju dom vita man vill använda för dom är fulla med tillväxthormoner. Sen ska det tillbaka in i mig, fast i ansiktet denna gång då. Detta görs med en dermapen som ni säkert har hört om? Det är en ”penna” som skjuter in små nålar i huden. Låter kanske lite hemskt men det är det inte, hade inge bedövning alls 🙂 Detta är ju så ekologiskt och så närodlat man bara kan komma. Så nu kommer mitt ansikte vara fräsht, spänstigt, rynkfritt, ärrfritt.. Ja förnyat alltså! Calle körde lite extra på dom ärr jag har, tex den på läppen och ett större ärr som jag har bredvid näsan som jag fick av vattenkoppor när jag var liten.

Som ni ser på bilden vart jag inte alls lika blodig och dramatisk som Kim Kardashian haha! Trodde jag skulle vakna upp och se helt styckad ut, men så funkar det inte.. Konstigt nog vart jag lite besviken, trodde jag skulle få till en värstingbild som jag kunde publicera på alla mina sociala medier.. Men icke! Ni får nöja er med att se mitt blod i tuben istället 🙂

Efter behandlingen fick jag en svalkande skön ansiktsmask och sen avslutade jag med 30 minuter i ljusterpilampan eller vad jag ska kalla den.. Denna gång körde jag på både blått och rött ljus. Skillnaden mellan ljusen är att rött ska läka huden och blått ska gå på acnen. Så beroende på vad huden behöver så kan man variera mellan blått och rött, och som i mitt fall både och. Idag behövde jag ju läka huden lite extra efter vampyrbehandlingen, därför körde vi blandat.

Nu såhär i efterhand känns huden ganska stram och torr, jag är lite rödflammig också men det kommer lägga sig under dagen. Får se till att hålla mig borta från kameror idag bara 😉 Nästan tur att jag är sjuk och behövde ställa in dagens fotografering haha! Men till helgen kommer jag vara sjukt snygg och fräsch. Jag kommer vara mer än redo att stråla upp andras vardag med min strålande hy. Världen, här kommer jag!

Kommentarer (16)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *