Uttråkad, sjuk och röd..

Haha idag har jag varit så extremt uttråkad så ni anar inte! Jag är frisk men inte så pass frisk att jag kan gymma. Måste alltså ligga hemma för att bli 100 % bra, annars kommer jag bara bli sjuk imorgon istället. Så jag har tagit massa promenader, hämtat paket, handlat lite och that’s it.. Sen ställde jag in fotojobb för jag är helt röd i ansiktet, ja ni ser ju själva på bilderna nedanför. Men inser nu att det känns värre än vad det ser ut, för jag känner mig så himla stel! Julia har middag för några tjejer ikväll men eftersom jag inte kan sminka mig känns det inte så kul att gå ut på krogen, så måste lixom ställa in det med!! 🙁 Tråkigaste dagen på länge!

Aja förhoppningsvis blir det lite roligare imorgon, det är ju fredag! 🙂 Planerna för imorgon är att träffa ett pojkband som har en liten spelning och sen blir det lite party på kvällen med härliga tjejer! Tur för mig hämtade jag ut en klänning på posten idag som jag tänker på ha på mig imorgon med mina nya stövlar. Kommer bli så snyggt!
IMG_2734

IMG_2754

Kommentarer (30)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *