Throw back thursday

tbt

Här kommer en tillbakablick till blog awards som var i vintras va? Minns att klänningen som jag hade på mig verkligen gjorde succé och det var många som pratade om den dagen efter haha 🙂 Men den var ju så himla snygg!! Sen var jag himla nöjd med uppsättningen också, nästa gång jag går på en gala av något slag ska jag se till att boka in mig för uppsättning hos Rapunzel igen.

Föresten, på tal om festligheter.. Snart är det dags för Lost and Founds stora red carpet party!! 🙂 Den 23e oktober är festen på Grand Hotell och det kommer bli så kul! Ni kan också gå på samma fest som jag om ni ansöker via deras hemsida: www.lostandfoundswed.com. Du kan även köpa vip-biljetter där för 500 kr och då får du extra lyxig kväll 😉 Måste börja fundera på vad jag ska ha på mig på den festen.. Kom gärna med tips ifall ni råkar komma över en typisk ”kissie klänning” hehe.

Mer info om festen hittar ni på deras Facebook-sida >LÄNK<

finest

Kommentarer (15)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *