Visa brösten för en god orsak?

kissie josefinas

kissie josefinas med vänner

kissie keela

Fick lite bilder skickade till mig från fotografen Armand Dommer 🙂 Dessa bilder är från i lördags när vi hängde på Josefinas.

Jaha när ska jag bli frisk då… Sjukt segt att bara ligga inne. Fast jag har fått lite gjort, har skurat golven hemma och tvättat skåpen. Det har jag inte gjort på länge! Men jag var tvungen att ställa in en fotografering med mina favoritmagiker imorgon pga att min kropp inte vill samarbeta. Jag känner att jag inte hade orkat stå i starka lampor och se snygg ut medan jag mår dåligt. Så ikväll ska jag fortsätta ligga hemma och bara ta det lugnt.. Fast det är ju PH på TV så jag klarar mig allt, det är sjukt underhållande haha! 🙂

Föresten, jag fick förfrågan att vara med i en grej där jag visar brösten. Rakt framifrån, utan att täcka mig alls!! Låter inte alls som någonting jag skulle ställa upp på men saken var den att det var till en känd organisation som stödjer bröstcancer forskningen.. Självklart vill jag stötta dom, speciellt eftersom jag själv har varit med om att känna oro över att jag kanske har bröstcancer. Minns ni knölen jag kollade upp? Ja jag måste ju gå på besök regelbundet, sen att bröstcancer ligger i släkten gör det inte bättre heller.. Men jag hade gärna velat stötta saken utan att behöva ”blotta” mig helt. För sen är jag ju känd och jag vet att folk hade sparat ner bilden och använt den i andra sammanhang.. Sad but true!

På tal om bröst, jag är typ 80 % säker jag vill op om dom mindre. Det skulle vara så mycket smidigare och lättare för mig i vardagen.. Men får se, det är inte direkt skoj att operera sig hela tiden bara för man inte är nöjd lixom hehe..

Aja så utvik från denna classy brud inte 😉 Nu till något mindre classy, nämligen popcorn och paradise hotel. Puss puss!

Kommentarer (29)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *