Nya höstskor

skor

Mina läckra overknee stövlar har kommit 🙂 Beställde dom från river island. Jag ville ha ett par som inte hade för hög eller tunn klack så jag kan ha dom till vardags. Dom är dock lite ”slappa” så ska fundera lite på om jag ska ta dom till en skomakare eller sömmerska (?) för att få dom tightare.. Men jag vill ju fortfarande kunna ha dom till ett par jeans, så får se hur jag gör..

Vad tycker ni om dom? Hiss eller diss?

Eftersom jag bara ligger hemma och är sjuk tittar jag på ”teen mom” och det är så underhållande. Först och främst bekräftar det mina fördomar mot yngre mammor (tyvärr) och sen har en av tjejerna som är med i serien tydligen gjort porr. Då hotar en annan tjej med att hoppa serien ifall hon porrmamman ska vara med. Hon säger att det hon inte vill att hennes barn ska bli hopkopplat med sånt.. Haha ja ni hör ju själva, draaama… Men jag ska inte vara sån, jag tackade nej till en serie för ett tag sedan av nästan samma anledning..

Kommentarer (34)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *