Jag älskar avokado!

Såhär såg min frukost ut idag, knäckebröd med avokadoröra (avokada, 2 vitlöksklyftor, salt, peppar) och tomat på det. Sen kaffe till det såklart, annars hade det inte funkat 😉 Väldigt gott och väldigt enkelt. Något som jag älskar är avokadoröra, eller guacamole som det också heter. Den gör vi alltid hemmagjord, skulle aldrig få för mig att gå och köpa färdig smörja på burk!! Jag tycker om avokadosmaken och den försvinner när man köper den färdiga smeten. Det är så mycket tillsatser och annat i den och det tycker jag förstör smaken. Dessutom är det så enkelt att göra, det är bara mosa avokadon, pressa ner vitlöken, krydda lite och avsluta med några droppar citron så smeten inte blir brun direkt. Klart! Nyttigt och väldgt gott, dessutom funkar det till allt om ni frågar mig 😉 Äter det på mackan, till kött, till tacos, till fisk.. You name it!

Ska försöka göra mer mat idag med vitlök i så jag blir frisk fortare.. Men det verkar som att många är sjuka just nu? Jag misstänker ju att jag vart smittad av min kära söta vän Keela i lördags hehe 😉 Det är ju ingen hemlighet att jag har dåligt immunförsvar som ni vet.. Så ofta som jag är sjuk lixom! Men på tal om att vara sjuk, minns ni att jag var hos läkaren för ett tag sedan för grundlig undersökning? Fick hem intyget igår där det står att jag är helt frisk, känns bra! 🙂
IMG_2682

Posted in: Träning!, Vardag
Kommentarer (19)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *