It’s fall..

God morgon!

Tror jag mår lite bättre idag, men för att vara på den säkra sidan blir det ingen träning eller något sånt för min del. Blir fler nyttiga smoothies och vila. Jag kommer ev springa iväg på ett möte under dagen, helt ledig kan jag ju aldrig riktigt vara. Det är väll det som är nackdelen med att vara bloggerska, man måste ständigt vara uppkopplad.

Här har ni några fler bilder som Lisa knäppte på mig här om dagen 🙂 Riktigt höstliga, eller vad säger ni? Dom känns inte så typiskt ”Kissie” som Lisa själv sa, dom har lite mer attityd. Sen brukar jag ju inte fota sånahär basic outfits.. Kan tycka det är lite tråkigt, men såhär går jag klädd gärna till vardags. Enkelt och bekvämt.
kissie bomberjacka

kissie bomberjacka

kissie bomberjacka

kissie bomberjacka

Jacka – Berskha // Topp – BikBok // Jeans – BikBok // Boots – Zara

Foto: Lisa Höök

Kommentarer (39)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *