Overknee

kissie smoothie

Vaknade upp idag med halsont, men trodde att det berodde på fläkten som var på hela natten. Så jag gick och gymmade (smart nog) och nu känner jag mig inte alls speciellt mycket bättre. Suprise lixom! Nej så jag var och handlade lite nyttigheter som frukt, ingefära och lite annat som är bra för kroppen. Så nu dricker jag en smoothie gjord på jordgubbar, mango, ingefära, citron, morötter, cocos.. Ja massa gott 🙂 Hoppas att det hjälper..

Egentligen hade jag ett möte idag men det vart framflyttat till imorgon som tur är, så idag kan jag vila och ta det lugnt så ingenting bryter ut och jag blir sjuk på riktigt.

Visst har jag mysiga strumpor på mig? 🙂 Älskar dom! Känns verkligen som höst när man har tagit fram dom.. Och vet ni vad, fick hem världens snyggaste overknee stövlar nyss som jag passade på att hämta ut på posten efter gymmet. Ska se till att fota dom så får ni se dom.. Så nöjd!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *