Nu på fredag 20:00

God morgon bloggen!

Måndag idag och solen skiner ute 🙂 Äntligen har det slutat regna. Igår var det ju regn exakt hela dagen, så sjukt trist. Man ville ju inte röra sig ute alls.. Råttan vägrade ju ta mer en 2 steg utomhus så ånga promenader vart det knappt heller.. Men idag är det bättre och då ska jag inte hålla mig inne 🙂 Idag har jag möte klockan 12 och sen ska jag åka ut med pappsen till Ikea en sväng. Som sagt ska ju han flytta så man får ju hjälpa till så gott man kan. Jag kan inte vara med och lyfta grejer, men jag kan ju agera chaufför och inredare 😉

Någon sa att hen tyckte mattetalen var för svåra när man ska kommentera här i bloggen.. Vet att flera har sagt det, men är det fler som håller med? Vi måste ha något slags skydd så inte hackers och spammare kan skriva massa skit här bland kommentarerna..

Och tack för ni sa till, det är alltså NU på fredag som jag är med i Fångarna på fortet igen för andra gången. Får se om jag ens vågar titta i år, förra året tyckte jag det var jättecoolt att se mig där och jag hade bjudit över familjen för ”movie night” hemma hos mig haha.. I år kommer jag nog inte göra det igen.

fangarna

Kommentarer (52)
 • Anna

  Kan du inte ha lite mer avancerade mattetal, typ algebra? Tänk, så blir dina läsare värsta matteproffsen och du får vara med i tv4 nyhetsmorgon; ”kissie gjorde ett rejält kunskapslyft med hjälp av sin blogg, 9:ornas matematikresultat höjdes med 30%!”

 • Evelina

  Ja det säger väl ganska mycket om nivån på denna bloggs läsare…

 • JOSEFIN B

  Åh vad roligt att du ska vara med! 🙂 Och nej, mattetalen är verkligen inte svåra. kram http://www.joseefiinb.devote.se

 • Madde

  Mattetalen är inte för svåra, de känns väldigt basic matte, kan man inte räkna de i huvudet så har väl ändå de flesta en telefon att slå det på och annars får man väl räkna det på papper, så blir man också bättre i ämnet också 🙂 visst, en del yngre som vill kommentera kanske tycker det är svårt men det känns som de här talen lärde man sig på lågstadiet?

 • Alexandra

  De som tycker mattetalen är svåra, har väl inte tillräckligt med hjärnkapacitet att kommentera något vettigt då haha! 🙂

 • Jennifer Stenmark

  Nej, de är inte för svåra… Men de är ju inte superlätta heller… Kanske något annat för dem som inte är superbra på matte? 🙂
  Skulle aldrig kunna vara med på fångarna på fortet!! Usch har klaustrofobi, höjdrädsla, spindelrädsla och rädd för att va under vatten. Plus att jag är klen också… Naeeeeeh! xD
  kram Jennifer, http://nouw.com/jenniferstenmark

 • Pedofilen

  Kan du inte visa polack Leonoras fitta? Den hade varit god att slicka till fontänorgasm, eller kanske därför du inte lägger ut bilder på henne mera för att man har lyckats?

 • Isabelle Christiansson

  Det ska bli så spännande att se dig på Fångarna på Fortet, kram

 • Isabella

  Det ska bli superkul att se dig på fångarna på fortet igen ! 🙂

 • Bella

  Åh ännu en gång så ler jag när jag har slutat läsa, du är grym som gör en glad!

 • Malin

  tio+nio. Är inte svårt. Har inte läst din blogg på över ett år men ligger hemma förkyld så nu ska jag passa på att catch up lite.

 • Madde

  Hahah alltså jag pallar inte. Att talen skulle vara svåra är väl för att det är massa småungar som försöker lösa dem. Kan dem inte lösa talen kanske dem borde fokusera mer på skolan än att spendera tid på sociala medier… MEN om det skulle vara så att man har svårt för matte förstår jag att det inte är lätt.

  Anyway, det borde finns mer regler för hur barn använder sig av sociala medier. Det förekommer så mycket skit som dem inte är redo för. Vill du inte att ditt barn ska utsättas för saker på internet, då får du sätta gränser!

 • Rebecka

  Tycker det är bra med mattetalen särskilt för mig som suger på matte! Btw för dem som skriver att dem som ville ha annat än mattetal är för osmart för denna blogg ni behöver en realitycheck! Alla är inte bra på allt , folk måste få in i sitt huvud att man är duktig på olika saker! Trångsynt kallas det när man skriver sådana saker!

 • hanna

  Fångarna på fortet är nog roligare att delta i än att titta på… gillar förresten hur din klädstil har utvecklats till det bättre, kolla in mitt senaste inlägg här http://hannabryngelsson.blogg.se

 • Emelie

  Det en del kanske har problem med är att det blandas siffror och bokstäver…. men nej, talen är inte alls särskilt svåra. Om någon tycker att de är för svåra kanske de ska se över sin närvaro på matematiklektionerna, det lär vara ganska mycket frånvaro sedan… trean, på lågstadiet. Sen antar jag att telefonen har en miniräknare, och på datorn finns det någonting som kallas kalkylator – även detta är en miniräknare.

  Håller med kommentaren däruppe, släng in lite cosinus, algebra, pearson’s product etc. så kanske ungdomarna lär sig lite matematik!

 • Angelique {BF november}

  Åh ska absolut kolla då 😀 Och nej, mattetalen här är väldigt basic..även för mig som har svårt med matte 😉

 • Julia

  hahahaha svåra? Det jag fick nu när jag kommenterade det här var 5+1? Nej de är inte svåra alls haha.
  http://nouw.com/juliaembretsen

 • iz

  Om man inte klarar den matten då är man för ung för att kommentera eller så får det bli en utmaning att lära sig lite matte.

 • Emmy Laursen

  Kul att få vara med på Fångarna på fortet! Ska absolut kolla 🙂

 • Saga

  Vad roligt, det ska jag kolla på! 🙂

 • Maria

  Jag tror absolut inte du har något att skämmas för! Du var otroligt duktig förra gången, det ska bli jättekul att kolla på:)

 • Bella

  Alexandra, tack för att du frågade på ett fint sätt angående det här med ifall mattetalen är för svåra. Tyvärr kan jag inte säga det samma till folk som kommenterat inlägget, istället för att svara ja eller nej på frågan så var folk dessutom tvugna att håna människorna som tycker mattetalen är svåra. Jag som själv lider av dyskalkyli tycker det var väldigt tråkigt att se. Jag kan tycka att vissa tal är svåra ibland, men oftast går det bra ellr så använder jag miniräknaren i mobilen. Men som sagt , tråkigt att en del måste håna folk med svårigheter.

 • Angelica

  Tycker inte talen är för svåra, det är ju sånt man lärde sig i lågstadiet.

 • Johanna Konradsson

  Din blogg verkar vara populär. Varför skriver du då inte om något viktigt? Varför uppmärksammar du inte sådant som behöver uppmärksammas? Gör det istället för att skriva om mode och annat bagatellartat, och hjälp dem som verkligen är utsatta och orättvist behandlade; de individer som tvingas utstå fruktansvärda grymheter. Men antagligen är du och även dina läsare blinda för detta precis som flertalet andra människor är. Men jag är det inte. Jag är klarsynt och på min webbsida skriver jag bland annat om dessa grymheter. Folk borde verkligen läsa den. Den är mycket upplysande och bra. Faktum är att den är rena mästerverket. Men kanske är den alldeles för överväldigande för alla vanliga svensson-läsare. Sannolikheten är stor att de inte klarar av dess innehåll, så det kanske är bäst att de som inte tål så mycket inte går in på sidan. Ja, vi får väl se! Webbsidan nås på adressen trollalvan.wordpress.com

  • Lisa

   Kom ner från din höga häst och sluta kritisera dem som inte gör det du vill. Lite pinsamt att trycka ner någon annans blogg för att sedan höja sin egen till skyarna. Vem är du ens? Ganska egocentrisk i alla fall…

   Alexandra har redan skrivit anledningen till att hennes blogg handlar om ”roligare” saker och det är hennes val.

   • Johanna Konradsson

    För mig är ingenting pinsamt kan jag tala om. Varför skulle det vara det då det jag gör och säger är det rätta. Och jag måste ju kritisera stora delar av omvärlden och samhället som är blint och fullt av dubbelmoral. Och nej, jag är inte ganska egocentrisk, utan mycket egocentrisk. Det skulle du också vara om du var jag eftersom då skulle du älska dig själv så oerhört mycket precis som jag gör. Kissie blogg är inte särskilt rolig eller intressant, men min är det. Ett mästerverk. Om du undrar vem jag är så är jag Trollälvan – i denna värld för att ställa allt till rätta eftersom bara hon vet hur allt ska vara.

  • Bella

   Du verkar varken vara ödmjuk eller trevlig för fem öre, skulle aldrig besöka din sida. Tror knappast någon som skrivar en sån dum kommentar bryr sig om andra eller har något av värde på sin blogg. Tyvärr vinner du inget på denna kommentar , endast pinsamt.

   • Johanna Konradsson

    Nej, ödmjuk kan jag inte beskyllas för att vara. Det ligger liksom inte för mig att vara ödmjuk mot större delen av mänskligheten och dess uppfattningar och dubbelmoral och brister. Varför skulle jag vara ödmjuk förresten? Det är ju så många andra tråkmånsar som är det. Nej, jag är inte ödmjuk eftersom jag är överlägsen andra på alla sätt och vis. Och jag bryr mig om andra. Jag bryr mig om de individer som lider på grymmast tänkbara sätt i samhället. Men det är uppenbarligen du och flertalet andra blinda för eller helt enkelt inte bryr er om. Sätt dig in i dessa individers situation, sätt dig in i alla försöksdjur och slakt djurs situation. De skållas och bränns, får sina kroppar preparerade med sjukdomar och sina ögon sönderfrätta av olika substanser mm. Tänk att du var en utav dem och föreställ dig deras fasa, skräck och dödas ångest så kanske du inser hur rätt jag har i att deras situation måste uppmärksammas av alla som skriver. Gör man inte det så är man känslokall. Och det är inte jag som är otrevlig, det är alla ni som inte bryr er om dessa individers lidande som är det. På min blogg finner du ett oerhört stort värde. Den är mycket upplysande och naturligtvis mycket bra. Den är fantastisk. Vad annars skulle den kunna vara. Det är ju Trollälvans blogg, bra mycket bättre än alla andra bloggar som inte har något vidare innehåll. Och hur skulle de kunna ha det när deras författare uppenbarligen är slätstrukna och själva ganska tomma på innehåll. Ja, de är ju inte som Trollälvan, den saken är klar!

  • L

   Viktiga saker är oftast saker som drar ner humöret när man läser. Det är oftast roligare att läsa mode och skit

 • Cajsa

  Inte svåra kanske, men ngt för svårt för att bara BANG skriva i, jag drar mig lite flr att kommentera pga det, men gör det iaf 😉

  Kolla vad jag köpte i present till mamma på bloggen ❤

 • Thailandstina

  Åh nej kommer inte kunna se de… bor i thailand :(((

 • Nicole

  nja, tycker inte de är svåra. typ 11-7 är inte ett raketforskning direkt. Så jag gillar dessa då det får mig att bli lite klarare i huvudet och inte bara sitta där som en zombie. Gillar inte när det är bilder på bokstäver som man ska skriva av liksom. man ser inte än vilka bokstäver det är :I ♥

 • ISA

  hahaa men vad fan, det är väl bara bra om vi får använda hjärnan lite eller? klarar man inte de talen ska man nog plugga istället för läsa bloggar ;))

 • Anna AHJ

  Varför kan du inte lyfta saker? Har du skadat dig? 🙁

 • L

  Det där med mattetalen är okej. Även fast jag måste räkna på fingrarna ibland. He he jag är inte så jättebra på matte. Men det går. Förstår att du vill ha dom där. Fångarna på fortet ska jag se 🙂

 • Clara

  Gud vad kul att du e med på fångarna på fortet igen!!!!! Taggar redan!!!

 • Hanna

  Hej! Kommer absolut att kolla på fredag, så dig förra året också. Och matte-talen är inte alls försvåra, som vissa säger här så är dom väldigt basic.

 • Nettan

  Woohhooo!!! 😀 😀 Det ska jag lätt se. Kommer nog bli sjukt kul.

  —-> http://nouw.com/Nettan

 • patricia

  Ska bli kul att se dig på fortet igen ?

 • Sofia

  Svåra mattetal? Det är ju extremt låg nivå på dem. Sånt man lär sig i lågstadiet.. Näe, folk är nog bara lata eller korkade om de tycker så. Det finns ju miniräknare också, om man nu lider av dyskalkyli eller något som gör att det blir svårt.

 • ida

  Haha, antingen så driver du eller så får de som sagt att mattetalen är för svåra heeeeelt andra tal än vad jag får. Jag menar jag är dålig på matte och har alltid varit, det är inte min grej helt enkelt 😀
  Men sexton+20 (som jag var tvungen att räkna ut för att kommentera detta) är ju inte svårt!

 • Sanna

  Kul att du är med. Ska titta. Kram

 • Bea

  Hoppas du skämtar! Dessa mattetal är ju basic för småbarn… Men ärligt. Jag hade nio + 3 för att kunna skicka den här kommentaren.. åh nej jag måste använda miniräknaren. Inte.

 • Emelie

  Haha ja de är faktiskt lite för svåra. Visst listar man ut dem men det tar några sekunder när man är trött i huvudet och bara vill ha kul på internet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *