Missa inte detta ikväll.. ;)

Haha här har ni två skärmdumpar på vad jag och Peter nyss var och filmade till min youtubekanal. HAHA våra miner är ju priceless alltså.. Ser ni vad det är vi testar på.? Videon kommer upp ikväll, ska äta först lite och sen ska jag klippa videon och ladda upp den.. Dom som jag jobbar med tycker att jag borde skaffa en praktikant som kan klippa mina videos åt mig. Det hade faktiskt hjälpt mig oerhört då det tar lite tid att fixa iordning videos och jag har ju annat att ta hand om. Hade det inte varit för det tar sån tid med videos hade jag gjort flera oftare. Faktiskt!

Notera föresten hur välklädd och stilig brorsan medan jag kör mer vardagslook.. 😉 Men det är lite roligt att vi är så olika klädda haha.

kissie videoblogg

Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *