Ärenden på stan

Då var jag hemma igen 🙂 Hade först lunchmöte på Mellis som ligger på Sturegatan. Tog en sjukt god tonfisksallad, den var dock så mäktig så jag vart proppmätt efter bara halva tallriken.. Känns alltid lika trist att behöva skicka tillbaka mat på resturang för dom ser alltid så besvikna ut, som att jag inte hade tyckt om det hehe.. Fast det är ju inte alltid fallet. Efter lunchen hade jag ett möte till med min säljare, och sedan åkte jag till IKEA med pappsen som behövde handla lite saker till nya lägenheten. Jag fick med mig doftljus, tavlor och lite kontorsmaterial hem 🙂 Det är ju svårt att komma därifrån tomhänt, eller hur?

Minns ni att jag sa att jag vann ett pris på fashion week? Jo det var en liten söt resväska från samsonite, dom hade lämnat den på kontoret så passade på att hämta den idag. Jättefin och perfekt när jag ska på weekends 🙂
IMG_2572

kissie bomberjacka

IMG_2582

kissie resväska

IMG_2611

Kommentarer (34)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *