IMG_2550

IMG_2556

Man kanske inte alltid känner att man har lust eller råd att gå och köpa en ny väska bara för man är trött på den man har hemma. Då finns det enkla sätt att piffa upp den man redan använder dagligen 🙂 Ett hett tips just nu är att hänga en sånhär liten söt fluffboll på väskan. Det är riktigt trendigt just nu och flera kändisar har en sån hägnades från väskan. Min lilla boll hittade jag inne på Gina Tricot, dom kommer i flera olika färger och kostar ca 80 kr/styck. På 1 sekund känns din väska mycket roligare och annorlunda.

Ett annat förslag är att knyta en skarf/sjal eller något annat fint som en nyckelring på väskan. Det gör väskan mer personlig dessutom. Hade jag haft en fin sjal i någon häftig färg som orange eller rött hade jag genast piffat upp en av mina svarta väskor med den! 🙂 Ska rota runt lite i min garderob och se vad jag kan hitta.. Man ska våga experimentera lite med det vi har hemma i garderoberna, det finns flera sett att använda plagg och accessoarer på!

ring

Kommentarer (17)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *