Kräftskiva utan kräftor

kissie keela

IMG_8811

Var ute med dessa igår en sväng 🙂 

God morgon bloggen.. Vart visst en liten utgång igår med dom här människorna. Vi var på Josefinas som höll i en kräftskiva där och sen wall. Men jag kom hem i hyfsat bra tid höll jag precis på att säga, nej jag kom hem vid 4 imorse hehe.. Men jag mår hyffast bra idag, vart inte alls många drinkar för min del 🙂 Jag ska försöka börja gå ut nyktert, känns så mycket mer värt att vakna upp pigg och fräsch dagen efter. Nackdelen med att vara ute utan att dricka är att man inser hur mycket folk puttas, trängs och glor.. Keela frågade mig igår hur jag orkar gå ut när folk stirrar så himla mycket, ärligt talat så märker jag inte det längre. Jag är ju så van! Eller så beror det på drinkarna haha..

Även om vi var på kräftskiva igår vart det inte alls många kräftor, men som tur är ska vi ha en mini-kräftskiva hemma hos mammsen senare ikväll, wihoo! 🙂 Det var faktiskt min idé, hade såna cravings efter det igårkväll så ringde henne direkt och bad henne ordna det haha.. Jag älskar verkligen kräftor men jag har hunnit äta några alls detta år konstigt nog. Inte ok!

Kommentarer (17)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *