Good music is good for the soul

Här är 2 låtar som jag tycker är riktigt bra just nu 🙂 Förut lyssnade jag typ aldrig på musik, eller jo jag lyssnade såklart på musik men jag brydde mig inte om att ha bra låtar i öronen på gymmet eller när jag gick runt på stan. Men nu är jag besatt av att lyssna på bra musik såfort jag är ensam. När jag sitter i bilen har jag alltid högsta volym och skrik-sjunger med till alla låtar haha.. Fast bara när jag är ensam då 😉 När jag står i köer brukar folk i dom andra bilarna kolla in och skratta åt mig, men då sjunger jag vidare som att det skulle göra situationen mindre pinsam hehe..

Nej nu ska jag åka till mammsen och äta kräftor, så redo för det 🙂 Sen ska jag bara ligga inne och mysa hela kvällen, vädret har varit hemskt hela dagen.. Hoppas det blir bättre väder i veckan så man kan gå ut och fota lite.. På tal om ingenting, dags för en ny video nu snart va?

Posted in: PICTURES
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *