Leather skirt

Såhär såg jag ut igår 🙂 Lite ”höstigare” look men det är fortfarande så att man kan gå med bara ben utomhus. Gäller att passa på sålänge det går. Men jag är lite ledsen över att min YSL väska börjar ”säcka ihop sig”, ser ni? Ska man kanske fylla ut den med någonting när den står i garderoben? Även om jag har några finare väskor har jag inte hunnit blivit någon expert på hur man tar hand om dom.. Ja förutom att ha dom i deras dustbag då, den biten klarar jag av galant 😉

Nej nu ska jag svänga förbi pappsen och kolla in hans nya lägenhet och sen blir det in till stan för lite shopping och kanske lunch med Issa 🙂
kissie skinnkjol

kissie ysl väska

kissie höstoutfit

kissie svart YSL väska

kissie stövletter

kissie stövletter

Tröja – Bershka // Kjol – Cubus // Stövletter – ZARA // Väska – YSL

Foto av: Lisa Höök

Kommentarer (43)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *