H&Ms nya sminkserie 

Okej nu har jag äntligen varit och klämt på H&Ms nya sminkserie men så bra tycker jag inte sminket är om jag ska vara ärlig.. Har hört från flera olika håll att det aka vara helt fantastiskt men det vet jag inte riktigt om jag vågar hålla med om.. Visst förpackningarna var fina men färgerna var inget speciellt och skuggorna hade inte jättemycket pigment i sig. Vart lite besviken om jag ska vara ärlig för var redo att shoppa loss haha 🙂

Vi befinner oss frt på stan och insåg nu att klockan nästan är 5, trodde klockan Max var 3 eller något så ska börja röra mig hem strax. Men jag ät hungrig så ska försöka övertala Issa att äta nånstans innan vi åker 😉

IMG_8798

IMG_8799

IMG_8801

Kommentarer (14)
 • Nettan

  Åhh attans med 🙁 Jag var också beredd att shoppa loss

 • Fredrik

  Jag provade faktiskt en eyeliner från deras nya sminkserie som faktiskt var bra, tycker jag! Dock lite glitter i min smak! XD

  Hade varit kul med en video om när du provar deras smink i jämförelse med ditt andra smink! 🙂 för att se skillnaden typ!

  Ha det bäst Kissie! /Fredrik

 • Anna

  Jag har seriöst panik för jag har använt H&Ms ögonbrynspenna i 15 år (är 30…) och den är ersatt med askeffa pennor i helt andra färger. Mina brows e fucked nu?! ?

 • Malin Mikko

  Just my opinion: du kan ju inte säga att sminket är dåligt förrän du provat det, visst att pigmentet på ögonskuggorna var halv kasst, men exempelvis puder, foundation, ögonbrynsskugga, mascara etc kan du ju inte veta om det är bra förrän du har provat det under flera dagars tid. Så att säga att allt deras smink är dåligt, är att ge fel signaler, för det kan du omöjligt veta.

  Menar inget illa, men det kan ju få andra till att inte vilja köpa deras smink, fast det kanske är bra om man testat ut det ordentligt. Jag ska inte säga att det är bra för jg har bara provat ögonbrynsskuggan (vilket är bra) så jag kan verken säga att allt det andra är bra eller dåligt även om jag varit och tittat på det och kollar pigment/färger. And neither can u. Just sayin’

  Btw: du har en grym blogg 🙂

 • Cajsa

  Jag blev besviken :(! Conecalern tog slut direkt tyckte jag :(.

  Bloggen är igång igen efter dödsfall, ny familjemedlem och skolstart! 🙂

 • alexandra

  Det värsta är att dem har tagit bort sina ögonbrynspennor och fått in några nya som inte alls är något att bli glad över. Det verkar mer som dem försöker göra ”fancy” smink som egentligen är billiga produkter.

 • Isabella

  Vad tråkigt att de inte levde upp till förväntningarna ! 🙁

 • Maya

  Någon som har testat puder därifrån? Letar efter ett nytt puder nämligen 😀

  • Lisa

   Jag har använt deras löspuder(utan pigment) i och är så nöjd! Brukar ha problem med att jag blir blank efter några timmar. Nu, efter en hel dag, så känns min ny sammetslen fortfarande och då brukar jag ändå vara rätt anti ”billigt” smink.

   Köpte ett rouge med, nöjd med det också!

 • Diana (La Madre)

  åh vad synd, var också såå sugen på att shoppa loss dr.

 • Amanda Mathers

  Jag har skrivit en review på min blogg om 3 av deras produkter! In och läs om du vill 🙂

 • Jonas

  Din billiga lip plumper för barnen som har dig som sin största förebild blev det ju inget med, precis som med allt annat som du gör 🙂

 • Emmy Laursen

  Jag tycker att den verkar vara helt okej faktiskt 🙂 Kanske inte högsta kvalité men helt okej ändå

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *