Sneaky peeky..

Här kommer 2 sneak peeks från dagens photoshoot med duktiga Lisa Höök 🙂 Ni kommer få se resten imorgon. Ikväll kommer jag bara ta det lugnt hemma, tänken att dra ut just nu är inte lockande alls. Snarare tvärt om.. Så jag ska tvätta av mig sminket och sedan lägga på en återfuktande ansiktsmask som jag ska sova med 🙂 Men innan jag ska sova tänkte jag kolla på the maze runner, hört den ska vara väldigt bra.

Vad ska ni göra ikväll då? Berätta! 🙂 Är det så att ni stannar inne, hoppas ni väljer att donera lite till insamlingen. Hellre det än att sitta inne på min blogg och klaga på mig genom att kommentera negativt.. Det var någon tyckte jag skulle sälja en av mina handväskor för att få in pengarna.. No offence men ni vet inte hur mycket jag donerar och vad jag gör med mina egna pengar. Jag kommer dessutom lägga på en stor summa på mina egna insamling för att förhoppningvis nå 10 000 kr! Så skippa avundsjukan och tänk längre, tänk på alla människor som lider! Världen är större än detta.. Hoppas ni inser det.

Hörs imorgon!

_G7A6507

_G7A6472

Kommentarer (35)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *