Jag är inte blind och jag ser vad som händer i omvärlden. Folk undrar varför jag inte bloggar om det och det beror helt enkelt på att min blogg ska man bli glad av. Allt det här hemska kan vi läsa om varje dag i tidningar, TV, forum osv.. Jag känner och tycker att det även ska finnas platser där det handlar om saker som inte är tunga och jobbiga. Men åter igen betyder det inte att jag blundar för problemen.

Men jag har insett att genom att faktiskt ta upp dessa ämnen, hur hemska dom än är så kan det bidra till att andra öppnar ögonen. Ju fler som är engagerade desto mer hjälp kan dom förhoppningsvis få. Därför har jag startat en insamling genom röda korset, mitt mål är att få ihop 10 00 kr. Jag hoppas ni vill bidra till insamlingen, för det är mycket lättare ifall vi är fler. Håller vi ihop kan vi få ihop mer ♥ Inget bidrag är för litet, kom ihåg det.

insamling

Posted in: PICTURES
Kommentarer (46)
 • Emmy

  Riktigt riktigt fint och bra initiativ av dig!

 • Cecilia

  Åh vad glad jag blir! Många som hör ”Kissie” tänker på smink och hår men du Alexandra är så mycket mer än så! Du har ett hjärta av guld och är så jävla stark som klarar av all skit du får dagligen. Kram och kärlek ❤❤❤

 • Emma Elisabeth - Fotoblogg

  Gå gärna med i min utmaning på facebook som blivit väldigt populär som heter ”Plankan 30 dagars utmaning”. Över 90 000 deltagare och jag var med på Nyhetsmorgon igår och i Sydsvenskan i förrgår. Plankan är väldigt bra för att få fastare och plattare mage och många människor upplever att det hjälper, samt bra för ryggen. Och man lägger bara några sekunder-minuter om dagen.

  http://misselizabeth.blogg.se

 • Anna

  Hahaha … patetiskt. DU vill ta äran av att dina LÄSARE donerar pengar. Riktigt lågt. Du har ju faktiskt själv råd med 10.000 kr, det är inte ens en fjärdedel av vad en väska kostar (även om jag har hört att du mest köper grejer från aliexpress).

  • Jazmine

   Precis vad jag tänkte. Hon kan väl sälja en av sina väskor så har vi 10 000 kr direkt.

  • Lina

   Men vad är det för fel på er! Sorgliga människa! Gör något vettigt istället för att sitta bakom din datorskärm och be a big stupid jerk.
   Gör något positivt, inte egoistiskt så ska du se att du kanske kommer må lite bättre.
   Förslagsvis något för flyktingarna!

   Alexandra, bra jobbat! Jag ska in och donera nu! 🙂

   • Kissie

    Tack fina Lina <3

   • Mirre

    Jag förstår dom arga kommentarerna lite. Man kan ju se vad människor donerar och det står ju inget om att hon donerat där. 10.000kr är ju inte ett högt mål om hon också ingår i den insamling om man tänker på hur mycket hon drar in varje månad. Det betyder inte att dom arga personerna inte donerar men det kanske känns lite tillgjort av att Alexandra följer strömmen efter vad andra bloggare gör. Tänk människor även 10.000kr gör skillnad trotts att Alexandra kanske gör detta för att inte framstå som om hon inte bryr sig speciellt mycket. Och till dig Alexandra tacka vad du än tror på att du har det så bra som du har det. Allt kan vända från dag till natt på sekunden

  • Tove

   Det är ju helt otroligt hur vissa lyckas vända på ALLT… Jaa, absolut har hon ”råd” att själv donera 10.000 till välgörenhet men anledningen till att hon startar en insamling är att hon vill att FLER engagerar sig. Jag tyckte iallafall att det var jättefint, sånt här vill vi se mer av – go Kissie!

  • Dina

   Men lägg ner för fan,hon gör ju en bra sak och försöker verkligen hjälpa men du väljer ändå att hitta något negativt??
   Dessutom har hon ju tjänat sina egna cash liksom,så länge hon faktiskt tar upp viktiga saker och ger tillbaka till de som behöver gör det inget om hon tjänar flera miljoner åt sig själv för det ligger hårt jobb bakom det!

 • Sandra

  Åh vilket fint initiativ Alexandra!

 • Emma

  Alltså.. alla som är så patetiska och säger att Alexandra vill ta äran av hennes läsare när hon faktiskt vill hjälpa till i det här.
  Ni är alla avundsjuka på hur hon lyckats här i livet.

  Väx upp 🙂

 • emma . O

  Snälla kära små barn sluta hata så mycket!pinsamt att ni ens kommenterar att hon ska sälja sina väskor? sälj din egen då? nä men gud förlåt nu glömde jag…du köpte ju din egen väska på h&m.

  • Anonym

   Är det nåt fel på att köpa väska från hm eller????? Jag köper väskor från hm för att dom är fina OCH har bra priser alla lever inte på sina föräldrar som du säkert gör Emma

  • alice

   Yes, jag köpte min väska på hm. Just för att kunna lägga pengarna på viktigare saker, som det här 😉 Ser inget fel i det, gör du?

 • Kajsa

  Vilket bra initiativ! Och till alla som säger att Alexandra är patetisk för att ber sina läsare att skänka pengar, lägg ner med erat skitsnack! Först gnäller ni på att hon är egoist och ytlig, och när hon startar en insamling för att hjälpa dom utsatta är hon patetisk? Var finns logiken?

  Återigen, väldigt bra av dig Alexandra! Kram!

 • Maja

  Man blir otroligt ledsen när man ser att du, som sjö ha så gott om pengar (300kr är ingenting?), och dessutom är den som startat insamlingen, inte skänkt en KRONA till den.
  Kenza skänkte 20000 till sin startade insamling.
  Vad är det som pågår egentligen?

  • Kissie

   Snälla rara är det en tävling? Nej. Dessutom vet du inte hur mycket jag har planerat att ge till min insamling, men vad är det för nytta att skapa en insamling om jag ska lägga alla pengar det första jag gör? Alla är delaktiga hur stor summa man väljer att donera.

  • Martina

   Vad har du själv gjort Maja? Har du startat en insamling? Alexandra gör ju faktiskt någonting!!! Varenda liten krona räknas och till dom som bara vill skänka om så 1kr så är det bättre än ingenting! Som Alexandra sa, det är ingen tävling! Alla bidrar med så mycket dom kan och vill!

 • Sofia

  Jättebra initiativ! Alla sätt att hjälpa är bra sätt, oavsett vad gnällpottorna säger. 🙂 Jag har också startat en insamling, fast genom Läkare utan gränser. Jag når så klart inte ut till lika många som du, men försöker dela den så att den når så många som möjligt!

  https://www.betternow.org/se/hjalp-flyktingarna-fran-syrien Dela jättegärna och/eller skänk en slant! <3

 • Anna

  Du kan väl donera 10.000 själv

 • Linn

  Synd att det endast gick att betala med kort eftersom de inte tar emot ungdomsmottagning 🙁 skänker mina beräknade pengar till en annan insamling så kommer de till användning ändå!

 • Lisa

  Äckliga människor som har mage att klaga när det handlar om att hjälpa andra?! Starta er egen jävla insamling då och sälj bilen, tvn eller något annat skit ni har för att få in pengar. Hur kan man ens fokusera på sådant, vet ni ens vad som händer i världen!? 50 spänn eller 10.000 – allt är säkerligen jävligt välkommet hos dessa utsatta människor!

  Sluta grina. Hejja Alexandra som faktiskt GÖR NÅGOT och inte bara käftar om vem som har råd att skänka mest pengar!

 • Erika

  Patetiska människor söm ska klaga på allt! Tycker Alexandra har startat någon jättebra, tror inte ens bråkdelen av er som klagar har skänkt ett öre!
  Alltid är det något ni sna klaga på, är det svenska avundsjukan som lyser igenom?

  Bra Alexandra! Bra initiativ! Skit i vad dom säger, stå på dig!

 • Sara

  fantastiskt bra att ni alla ”bloggare” startar insamlingar. så kanske fler öppnar ögonen och ger en summa. ❤️❤️❤️ kan alla bara sluta hata andra! ge kärlek istället för hat visa respekt var ödmjuka… vi kan inte göra allt men alla kan göra något! Donera till behövande ❤️❤️❤️❤️❤️❤️??

 • Clara Nilsson

  Bra initiativ!! Enkelt var det att bidra också genom länken. Fortsätt vara så grym som du är så fixar vi 10.000kr ?

 • Scented Candles

  Herregud vad människor är tragiska. Det spelar väl ingen roll VEM som skänker pengarna, huvudsaken är väl ATT pengarna kommer fram. Ni som sitter och säger att ni inte kan skänka genom Kissie för att hon ska ta åt sig äran, hur jävla sossiga är ni? Det är ett vidrigt tankesätt. Ni menar att ni inte kan skänka om det är någon annan som står för insamlingen? Bryr ni er verkligen om flyktingarna egentligen då?
  Helt sjukt är vad det är.

 • Karro

  Superbra av dig att ta initiativ till detta, hatten av!

 • M

  Men blir det inte bara en massa administrationskostnader sen för varje privata insamlingsfond såsom din?

  Om man vill säkerställa att en större del av ens bidrag faktiskt når fram till de drabbade så bör man skänka till större organ med en enhetlig insamling så att pengar inte fastnar på vägen.

  Tänk efter nu!

  • Kissie

   nej det är det inte, gå in själv och kolla på sidan innan du yttrar dig 🙂 alla kan och alla borde starta en insamling om dom vill. sjukt hur folk kan få detta till någonting dåligt..

 • Peace Rev

  Skumt att folk gör det hela till ngt dåligt. När jag läste inlägget tyckte jag det var en bra idé och ett bra initiativ. Men att läsa kommentarerna … Asså man ba ”hur tänkte de sådär?”

 • Peace Rev

  Du verkar få skit varje gång du skriver om ngt politiskt eller ngt som har med samhället att göra. Jag tror att ju fler sådana här inlägg du skriver, desto färre hatkommentarer får du. För jag tror att folk är ovana vid att du talar om sådant här, o det gör att det krockar med den bild av dig du visar på bloggen.

  Jag tkr att det är bra att du talar om sådnat här, för man lär känna hela dig o inte bara den ytliga kissie. Så fortsätt såhär o bajsa snett på alla hatets typ 🙂

  • Kissie

   jag har också märkt att jag får hat när jag skriver om sånt vilket egentligen är konstigt eftersom jag menar väl, speciellt som i detta fall. jag är inte speciellt extrem när jag berättar mina åsikter heller, inte i politik iaf.

   • P E A C E R E V

    Joo, fast alltså du borde inte få hat även om du skulle vara extrem. Tycker att människor borde ha bättre vett o sluta nätjata, man blir bara så trött på det … :/ men men, som sagt, skriver du mer om sådnat här kmr folk vänja sig o därmed hålla käft. Så keep it on 🙂

 • Anna

  Fan vad jag är stolt över dig Alexandra, tänk att du tagit detta steg och liksom chockar folk varje dag. Gud vad jag älskar dig! Du är en förebild för alla, du är helt enkelt bäst <3

 • Evangelina

  Även jag har skrivit ett inlägg om allt som skett de senaste dagarna och vad jag tycker. Dela gärna vidare!

  http://evangelinabergh.spotlife.se/2015/09/05/alla-ar-vi-manniskor/

 • Marielle Torgersson

  Helt otroligt att alla ska klanka ner istället för att se det positiva i det hela. Om alla troll som sitter bakom skärmarna kunde hjälpa dessa stackars flyktingar istället för att sprida hat så skulle världen vara en bättre plats!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *