Det här med mobilbilder..

God morgon!

Jag trodde jag skulle vakna upp med huvudvärk efter alla drinkar igår men det verkar som att jag klarar mig *puh* Jag sa lixom senast i förrgår att jag ska bli nykterist, och vad är det första som händer? Jo jag blir bjuden på massa drinkar.. Det kanske låter som ett lyxprobem men såfort jag är ute vill alla bjuda mig på både det ena och det andra, och säger jag nej tack ser dom så himla ledsna och besvikna ut.. Det ser ut som att dom tar det personligt.. 🙁

Här är 2 stackarns mobilbilder då jag lämnade batteriet till kameran hemma.. Känns konstigt och olikt mig att ha mobilbilder i 3 inlägg i rad!! Men I will make it up to you guys, ska fota med Lisa senare idag så det löser sig 😉 Sen ska jag även fota med Pavel för en sportsida och dom bilderna kommer givetvis publiceras här också.
kissie selfie

kissie selfie

Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *