Sista augusti..

God morgon!

Idag har jag tid hos älskade Rapunzel för att fixa håret 🙂 Så skönt, har känt att mitt hår har varit ganska slitet på sista tiden även om ni kanske inte har märkt det av att kolla på mina mina bilder här på bloggen.. Är ju väldigt bra på att styla det rätt så det ska se fint och glansigt ut 😉 Ska byta ut slingor + klippa håret kortare. Lyckades dessvärre inte klämma in tid för slingor men det får jag göra lite senare då bara.. Känns som att min utväxt börjar behöva lite extra hjälp på traven så det ska se jämnt och naturligt ut.

Sen har jag inte så mycket planer för veckan egentligen, har en till läkartid på onsdag (skitkul) men det är bara något jag måste ta hand om även om jag inte vill.. Sen får vi se vad veckan har att erbjudna 🙂 Funderar på att boka in mig på ljusterapi igen kanske för jag har fått massa utslag i ansiktet… Blir tyvärr så när man byter skönhetsprodukter fram och tillbaka som jag har gjort nu under sommaren. Huden behöver vänja sig med ett märke. Så nu ska jag inte byta på ett bra tag!!

Sjukt föresten att det är sista Augusti idag.. Känns som att det är slutet på sommaren nu..

sommar

Posted in: PICTURES
Kommentarer (16)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *