Nu känner jag mig snygg och fräsh igen tack vare bästa Rapunzel of Sweden 🙂 Dessutom lyckades vi klämma in färgning av håret också, så himla skönt! Idag körde jag på 10 cm kortare än vanligt, kanske inte syns på bilden men det kommer ni se sen när jag har håret framåt. Längre fram i höst tänker jag nog gå mörkare.. Någon mellanblond färg, visst hade det varit snyggt? Älskar att vara ljusblond men till hösten känns det aktuellt att gå lite mörkare. Känns fräschare av någon anledning?

Jag tycker btw att folk har börjat klaga över innehållet i min blogg, jag förstår verkligen inte varför? Jag tycker min blogg är bättre nu eftersom innehållet varierar, jag får hjälp av fotografer (bättre bilder) och uppdateringen är ju densamma med undantag vissa dagar. Jag måste ju leva också lixom 😉 Dessutom är det inte så att ni kommer med förslag över vad ni vill ha här i bloggen, men klaga kan folk.. Som vanligt då.. Ska ni klaga får ni göra det smart, kom med förslag på förbättringar!! Annars kan ni ju hitta någon annan blogg, jag lever inte för att göra andra nöjda (tyvärr).

Det verkar som att vissa läsare tror vi ska göra exakt som ni vill, vill ni jag ska testa på att bli brunett så borde jag göra det för annars är jag tråkig som kör på samma färg hela tiden. Som att ”vanliga” människor byter härfärg hela tiden? Nej inte direkt.. Vill inte bli negativ men jag kan bli lite smått irriterad på såna kommentarer….
IMG_2376

IMG_2380

IMG_2388

Posted in: Skönhet, Vardag
Kommentarer (51)
 • Lindal

  det blev jätte fint 🙂

 • Emmy

  SÅ SJUKT SNYGGGTTT

 • Sayyeastofashion.blogg.se

  Det blev jättefint,själv tycker jag också att din blogg är bättre nu än innan

 • Diana (La Madre)

  Ser fram emot att se dig lite mörkare, kan vara kul med förändring. Fattar inte vad alla klagar över på bloggen!?

 • Wilma

  gör inne och ute listor mer!!!! de är jätte roliga att läsa 🙂

 • Janella

  Jag har ett förlag!!! Kan du inte göra ett inlägg om hur du ser på förlovning/giftemål?
  Har du och din BF pratat om sådant?
  Och framför allt, visa på bild på hur din drömring ser ut!!! (Bra hint till pojkvännen inför framtiden…)

  Det vore såå roligt, underbart, härligt och allt såntdär! Jag är helt obsessed med allt som har med bröllop att göra just nu! Var tärna på min systers bröllop i helgen och har varit så involverad i alla planer och allt, och nu kan jag inte vänta tills det är min tur! Jag vill också ha en drömring och ett drömbröllop! Jag har googlat ihjäl mig om bröllop i över ett år, men jag tröttnar liksom inte.

  Det vore sååå kul att höra hur du ser på saken, jag har som en känsla av att du inte direkt är den romantiska och sentimentala typen, har jag fel? Vore inte överraskad om du inte alls ville gifta dig, haha. Men jag tror ändå att du kommer göra det för att få chansen att få en fet diamant på fingret och få ha en stor prinsessfest där all uppmärksamhet riktas mot dig! 😉 Se så, lägg upp en bild på ringen nu! 😀

 • Janella

  Jag är liksom sjukt obsessed med de fyra C:na på diamanter, cut, clarity, color och carat! Det är det som avgör hur ”fin” en diamant är. Är sådant viktigt för dig? Du känns som en tjej som inte nöjer dig med en viss carat, var går din minimigräns för vad du måste få för att säga JA? 😉 Jag kan erkänna att jag också har en minimigräns, lite ska det ju svida för killen… Smakar det så kostar det! :*

  • Anna

   Janella, och jag som alltid gått och trott att det är killen som är viktiga, inte ringen!

  • Kicki

   Ska det svida lite för killen som gifter sig med dig?! Kanonbra inställning hepp hepp ?

  • Eva

   Ehh ?
   Killen är viktigare än ringen.
   Och vad är det för amerikanskt trams.
   I Sverige är det vanligare med en vanlig ganska enkel guldring till förlovningen och vid vigseln får kvinnan en lyxigare ring.
   Det där med att det ska kosta för killen var ju bara en så dryg kommentar.
   Vad du skriver där egentligen är att du säljer dig för en diamant.

   • Janella

    Jag ser det snarare som att killen ska värdesätta mig så högt att han VILL ge mig en påkostad diamant. Då detta är viktigt för mig så kommer han, om han älskar mig, ge mig den sten jag vill ha, som en symbol för hur mycket han älskar mig. Känner han att det är för mycket begärt så älskar han mig inte nog mycket för att få mig.

    Om du nöjer dig med något från glitter så är det upp till dig. Jag dömer ingen.

 • Mathilda

  Jag har kommit med förslag, men du har aldrig svarat. På 2 dagar har du lag upp 4 reklaminlägg, så nog har din blogg förändrats alltid, mindre inlägg, bloggtorka? Hade aldrig kunnat blogga 5 inlägg om dagen, så din blogg är fortf den bästa men, som sagt lite har den allt förändrats…..

 • liselotte

  Inne och ute listan är alltid rolig 🙂

 • Ulrika

  Va blond det kryllar av brun/svart hår överallt samt det modet har gjort sitt fram för ljusa nyanser*L*eller ljus rött hår!*L*

 • L

  Jag tycker det är snyggt sådär. Det passar dig. Men det är kul med variation också, ska bli kul att se dig i mörkt sen också. Det blir säkert också fint

 • L

  Vilken är din naturliga hårfärg?

 • V.

  Jag tycker att du ska försöka tänka på dina läsare lite mer som dina kunder, rent krasst så är det ju indirekt vi som betalar din hyra. Lite ödmjukhet gör inte ont.

  Din blogg har hållit en lägre standard under sommaren, men det ser jag inte som något konstigt – resten av Sverige stannar till viss del av under sommaren, så varför skulle inte din blogg göra det. Ett tips är dock att göra summer moodet mer officiellt genom att upplysa läsarna om läget, samt att satsa på kvalitet framför kvantitet. För min egen del är jag trött på att läsa om ditt festande, berätta mer om dina planer och projekt istället. Jag är t ex nyfiken på vad du ska plugga?

  • Kissie

   Jag är absolut tacksam och ödmjuk över att folk läser min blogg, men samtidigt behöver ni inte vara här och läsa om det endast ska klagas. Då skaffar jag hellre andra läsare =)

   • Evelina

    Men Kissie – varför ett så otrevligt svar till V.s kommentar??? Du bad ju om förslag och hon gav dig både förslag och konstruktiv kritik.

    Det är mycket dina omogna kommentarer/svar som får många av dina läsare att tröttna – det känns som att du inte tål att få kritik – du verkar bara uppskatta 12-åringarnas kommentarer om hur ”fin” du/kläder/smink, etc är.

    Din blogg blir tråkig att läsa när du bara skriver om yta – det finns massor av andra och mer intressanta bloggar om smink och kläder. Du har levt på att provocera och att läsare går in på din blogg för att det är kul att se vad du nu har hittat på för provocerande inlägg och läsa alla arga kommentarer.

    Nu när du försöker att bara vara ”Alexandra” (förutom inlägget om att förbjuda äldre förare som väl fick en 100 kommentarer) så minskar både läsare och kommentarer och du blir givetvis orolig över att din ”blogg-storhetstid” är över och att du inte längre ska kunna köpa/visa upp dina dyra väskor på bloggen. Men – så är livet. Things come and things go.

    Trist att du inte har något att falla tillbaka på – men att börja läsa till ett yrke är väl inte helt fel?

    Och nu får jag väl ett bitchigt svar på detta men det är OK. Du förstår, jag bryr mig precis lika lite om dig som du bryr dig om mig. Good luck med att ”skaffa andra läsare” -:)

   • V.

    Det är ju precis det här jag menar, men ha det så bra och lycka till med dina 11-12-åriga fans.

 • L

  Jag tycker du hade jättefin hårfärg på Finest award

 • Josephine

  Höstens inne och ute lista får du gärna göra igen! Vad som är mode nu till höst och vinter och varför inte lite hårstylingstips?
  Kram?

 • Sofie

  Tycker din blogg är bra och varierande i inlägg. Gillar din blandning. Tycker ärligt din blogg är den bästa, då du har så varierande innehåll. Inte bara mode eller festande eller annat ytligt. Gillar de där typ 99 frågorna du svarade på, Fenomenet Kissie..att du delar med dig så mycket av ditt privatliv. Sen finns det en hel del människor som bara ska klaga! Inget är bra nog. Men det är din blogg. Och du har ju skött den fint i många år, genom ups and downs. 🙂

 • emma

  hej! har också märkt av att bloggen är i en lite ”ytligare” period men du kanske är i en mer djupare period så det reflekteras på bloggen? grejen är ju att bloggen ska ju följa bloggaren så, iaf jag, tycker det är helt okej med ”svackor” (det kan vara toppar också för dem som får sina favoritbitar i bloggen upplyfta). så bara för att någon inte gilla vissa typer av inlägg så jublar säkert en annan för att just tex outfitbilderna är allt fler som älskar din klädstil. personligen gillar jag när din humor kommer in i inläggen men är man inte på toppenhumör så är det ju förståtligt. summan av kardemumman är att de flesta uppskattar din mänskliga sida men glömmer bort att du är människa. does it make any sense haha?

  till er som klagar: bit ihop 😉

  KRAM

 • Ella

  Jag funderar på att köpa löshår (clips) från rapunzels hemsida men jag tycker att det är så himla svårt att veta vilken färg man ska välja! Det finns ju ingen färg som är Precis som den jag har, så ska man välja lite ljusare eller lite mörkare än ens riktiga hårfärg? Kan man inte få lite hårtoffsar hemskickade till sig så att man kan kolla vilken färg man ska ha?! :’)

  • Kissie

   ja den är svår.. jag skulle väll rekommendera att gå lite ljusare, eller blanda 2 färger som du velar mellan? ingen aning om dom kan skicka tofsar, men det var en smart idé 🙂 maila dom det 😉

 • Emmy Laursen

  WOW, det blev riktigt snyggt! Passar dig superbra 🙂

 • Linnea

  Hej kissie! Sjukt fint hår!
  jag undrar hur mycket det kostar för dig att sätta i löshår och sedan färga det på rapunzel 🙂

 • Eva

  Skulle det kunna vara så att de som en gång utgjorde din läsarskara nu har gått vidare (helt enkelt för att man tröttnar på vad som helst om man konsumerar det tillräckligt länge, för att de blivit äldre, för att de ändrat intressen…) och att de som skulle utgöra nästa generation läsare uteblivit för att den här typen av gammaldags bloggar inte känns lika intressanta nu som när du började?

 • Nettan

  Inne och utelista för hösten 2015 😀 😀

  http://nouw.com/Nettan

 • Angelica

  Lite tips :D!
  1 Du kan tex visa hur din dag ser ut i bilder, typ 5-10 bilder som börjar med morgonen och slutar med kväll och skriva några rader om vad som händer när just bilden togs.
  2 Göra en ”what i eat in a day”
  3 Du kan visa din egen sko kollektion i bilder eller liknande ( kläder, smink, smycken, väskor)
  4 Chloes dag i bilder ;)? haha med lite roliga ”serie inslag” hade vart kul.
  Typ lite humoristiska inslag, saker som e lite påhittat och överdrivet, sånt är alltid kul 😀
  Du kan göra en ”Draw my life” antingen i ett videoinlägg eller bara i bilder haha 😀

  Personligen så tycker jag inte att din blogg behöver någon som helst ”förbättring” och förstår inte vad folk klagar på.
  Men Idéer kan man alltid komma med 😀 Ha de bäst

 • Angelica

  Gör din egen grej så blir det bäst för alla. Bry dig inte dom idioter som inte har något bättre för sig än att sitta och klaga på andra !!

 • Jennifer

  Vet du vad, jag har läst kanske två tre bloggar i säkert 5år nu lite av o till, en av dem är din. Och jag tycker absolut din blogg blivit bättre nu än vad den varit! Började läsa din blogg när du provocerade som mest, men då trodde man ju faktiskt du var så korkad, men de är ju något du visar mer och mer att du faktiskt inte är. Du är en av få människor i media som faktiskt vet HUR man får folk till att reagera på de sätten man själv vill. Har nog aldrig kommenterat innan för egentligen bryr jag mig inte så värst om bloggarna även om jag följt dem så länge, men det jag ville säga är att om det är någon som lyckats så är det du! Blivit imponerad mer än en gång så fortsätt så 🙂

 • Sara

  Hej Kissie!
  Jag har vart och gjort mitt hår inne på rapunzel precis dom du!
  Så jag undrar bara om du har några smarta tips på hur man ska ta hand om det, styla det så nailerna inte syns osv. Skulle vara jättekul och höra det från dig då du har haft löshår ganska länge.
  Tack på förhand.
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *