Glöm inte smyckena!

Jag älskar ju att shoppa kläder, men jag insåg att jag inte alls har lagt någon fokus på det här med smycken.. Det är ju trots allt dom små detaljerna som gör skillnad! 🙂 Jag hittade en sida som heter safira.se där dom har massa fint! Dom säljer ett av mina favoritmärken som är snö of sweden, så vart lite fint där ifrån.. Bland annat ringen + halsbandet nedanför. Hur snygga var inte dom? Väldigt enkla och stilrena.. Lägligt nog var det 15 % rabatt dessutom med koden safira15.  Så besök www.safira.se för vackra smycket 🙂

Nu ska jag iväg och gymma tänkte jag, var nyss och hämtade lite post och fick lägligt nog en inbjudan till yasuragi på fredag haha. Jag skrev ju igår att jag ville dit igen. Men får se om jag tar mig dit, det var så himla tidigt på morgonen och det är ju en bit dit..

smycken

// Inlägget är i samarbete med

Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *