Många läsare frågar hur de snabbt kan få vita tänder och vill tipsa om en ny super enkel tandblekning hemma som ger dig  riktigt vita tänder på bara 30 minuter! 🙂  Det är en förfylld tandskena du sätter i munnen så du behöver bara snabbt bryta upp förpackningen placera skenan i munnen och luta dig tillbaka medans du får vita tänder.

Passar perfekt till exempel om du ska på fest, dejt eller bara snabbt vill ha vita tänder redan nu ikväll. Jag skulle ju aldrig hångla med en dejt ifall han hade gula tänder, usch..! Tycker verkligen munnen och tänderna spelar stor roll, för skulle en person ha gula tänder ser det ut som att personen inte sköter om sig själv korrekt.. Så vill du få störra chans till hångel ska du satsa på vita tänder 😉

Kör den här: http://www.blueillume.com/produkt/startkit/

//Inlägget är i samarbete med.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (24)
 • Ofelia

  Det är fint med vita tänder, men jag tror inte alls på att det där är ett dugg bra för tänderna dessvärre :/ Kör på tandkräm, tråd och munskölj tycker jag. Sen har ju vissa mer vitare tänder än andra i grunden 🙂 Kram!

 • Diana (La Madre)

  Jag kan tycka att 30 minuter är ganska lång tid, orkar inte sitta med en skena i 30 minuter men det kanske är så långt tid med alla eller? Vet inte ens hur lång tid det tar hos tandis, kanske är samma? Jaja, hoppas dom är bra i alla fall, funderar på att testa en.

 • Hj

  Tack men jag är gift så det här reklaminlägget biter inte på mig.

 • Isabelle Christiansson

  Jag har varit sugen på att bleka tänderna ett tag och detta låter superbra
  och jag håller verkligen med om att tänder och leende är jätteviktigt för hur man attraheras av någon!

 • Emma

  Jag älskar din blogg, läser den varje dag flera gånger om dagen. Men när du skriver sånna här inlägg så ska ja va helt ärlig och säga att jag blir otroligt osäker på mig själv och mina gulaktiga tänder. Jag har inte råd med tandblekning och efter ha läst alla dessa inlägg om att gula tänder är äckligt så har jag slutat le med tänderna, börjat prata med mer stängd mun och allmänt mått dåligt över munnen min……. puss hoppas du tänker mer på detta i framtiden

 • Annette

  ”Inlägget är i samarbete med.”
  Ok? I samarbete med vad? Vem? Vilka? Meningen är ofullständig och grammatiskt inkorrekt.

 • Cecilia

  Har velat testa jättelänge men mitt bankkonto protesterar.. Skulle du kunna fixa en rabattkod? Hehe… Hursomhelst, älskar bloggen! Kram ?

 • Lisa

  Visst är det fint med vita tänder, men nästan ingen har det naturligt (annars skulle ju inte tandblekning finnas) och då är alltså alla som inte har råd med tandblekning äckliga? Att tänder är lite gula är naturligt och har inget att göra med hygien eller att man inte skulle sköta om sig ordentligt.

  Förstår att du gör reklam för företaget, men tänk lite på hur du uttrycker dig snälla. Det finns redan så många människor, unga som äldre, som mår dåligt pga sitt yttre. Blir inte bättre att höra detta och kanske inte ha råd med tandblekning…

 • Emmy Laursen

  Åh, skulle gärna vilja prova de 🙂

 • maria

  Bara för att tänderna är gula behöver man ju inte ha en ofräsch mun eller missköta sig. Det är ungefär som att säga att alla sol är ”smala” har en hälsosam kropp. Stämmer ju ingenting.
  En tadn kan bli missfärgad från kaffe, som du själv dricker. Sen att du har råd att blek äa de är en sak.
  LÅt oss säga att du inte hade haft tillgång till alla dina pengar. Hade du haft råd att bleka tänderna då? Hur hade de sett ut ifall du inte haft råd med det?
  Jag antar att de hade haft en lättare missfärgning åtminstone eftersom att du faktiskt bleker tänderna emellanåt. Tycker du fortfarande då att även du är dålig på att sköta din munhygien?

 • Nettan

  Man kanske skulle prova det 🙂 🙂

  http://nouw.com/Nettan

  Har en liten tävling på min blogg.

 • Fanny Theresa

  Du har inte fått ilningar i tänderna av tandblekning?
  Min tandläkare verkligen avrådde mig att bleka dem hemma eller på salong pga det och säger att man ska gå och polera dem istället? :S Har verkligen varit sugen länge att testa men inte om man får massa ilningar.

  • Andrea

   Undersökning och rengöring (ta bort tandsten, putsa osv) av tänder är prio ett innan tandblekning, det är absolut inte bra att bleka tänder med karies, tandlossning eller tandsten och beläggningar från kaffe och liknande. Blek ej hemma eller på salong för den delen heller. Bra blekningsmedel med tillräckligt starkt innehåll får enligt lag bara säljas till tandvården. Läs på kära vänner!!

   /Tandläkaren

  • Kissie

   har aldrig haft problem med det som tur är 🙂 klart tandläkaren vet bäst men dom vill ju tjäna pengar dom med..

 • A M

  Gud vad snygg du är! Riktig drömkropp det där!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *