Reve app

reve

Jag har precis skaffat appen reve, det är en app där du kan följa dina favoritbutiker och inspirerande människor som lägger ut bilder på sina outfits. Jag har endast hunnit lägga ut 3 stycken so far men det kommer mer 🙂 Det som är bra med appen är att man kan tagga alla kläder som man har på sig, sen kan du köpa plaggen direkt via appen om du vill. Lite som mina ”sno stilen” inlägg ungefär.

Glöm inte att följa mig på reve, sök efter Alexandra Nilsson bara så kommer jag upp 🙂 Kommer lägga upp lite outfits och inspo då och då. Jag följer gärna er tillbaka! 

Ladda ner via app store >HÄR< och via Google play >HÄR< . Ni kan läsa mer och ladda ner den via deras hemsida också www.reveapp.com

//Inlägget är i samarbete med

Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *