Heldag igår

Hej bloggen!

Igår hann jag inte med så mycket bloggning men vi firade ju Issa hela dagen och vi hade så kul! 🙂 Först var vi ju hemma hos henne, drack mimosa och åt pizza. Sen drog vi in till stan för att gå på bubbels & brunch. Herregud vad det var svettigt där, lockarna som jag hade fått till försvann efter dom första 5 minuterna. Men samtidigt hade vi så roligt så vem f*n bryr sig 😉

Efter drog vi hem till Issa igen, drack mer och drog ut igen.. Förstår ni att jag är seg idag? Vi festade på favoritstället mr french såklart och sen avslutade med ett kort besök på Collage. Idag mår jag som jag förtjänar och jag ska försöka piggna till liv….

IMG_2313

kissie isabell

kissie isabell

Kjolen jag har på mig hittar ni >HÄR<

IMG_2317

IMG_2320

IMG_2321

Kommentarer (24)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *