Behöver spa igen..

kissie yasugari

IMG_1640

Börjar äntligen känna mig som en människa igen. Behövdes en timme i badkaret och massa vatten hehe 🙂 Tänk att få åka tillbaka till Yasugari igen för en heldag där, det hade varit något.. Bara ligga och slappa i poolerna, basta och känna sig sådär riktigt ren efter.

Många frågar hur jag gör med mitt hår eftersom jag helst endast tvättar det en gång i veckan. Jag doppar nästan aldrig huvudet i pooler eller i havet, det gör håret slitet och eftersom det är blonderat finns det ju en risk att det kan bli grönt!! Tur för mig har det aldrig hänt, men ni kan ju tänka er paniken ifall det händer.. Men när jag väl doppar håret som jag gjorde senast när jag var på Yasugari beror det på att jag har planerat att tvätta håret just den dagen.

Kommentarer (20)
 • Nettan

  Ja det hade varit skönt o prova sånt spa 🙂

 • Anette

  Har aldrig förstått myten om att inte tvätta håret varje dag…med bra produkter.
  Själv har jag lite längre hår än du…inga förlängningar ska tilläggas.
  Tvättar var dag och mitt hår är alltid lika snyggt.

  Dessutom känns det fräshare….

  • Magdalena

   Jag tvättade håret varje dag när jag var yngre, fast det pallar jag inte längre. Tycker det är skönare att bara behöva göra det någon gång i veckan, + att mitt hår är lättare att styla om det inte är helt nytvättat. Du kanske bara har ett snyggt naturligt självfall i håret? Lyllo oavsett!

 • Magdalena

  En sak som är skönt med att färga håret svart! 🙂 Fast och andra sidan så är det ju en jäkla process med att tvätta håret för mig med så jag avstår helst om jag kan, skulle inte palla att tvätta, föna, spraya, styla varje dag, tar ju minst 40 min varje gång liksom..
  Men åååh vad jag vill åka på spa nu!

 • Isabella

  Hade inte varit helt fel med spa ☺️

 • L

  Jag tvättar håret som högst en gång i veckan. Vet inte riktigt hur långt det går emellan. När det börjar kännas fett. & jag tycker det är himla skönt för 1) Det blir inte fett lika fort som när man tvättade det ofta, 2) Jag behöver inte hä i gele & hårspray lika ofta, 3)Jag behöver inte färga/tona om håret lika ofta .
  Jag brukar oxå försöka undvika att doppa håret

 • N

  Varför fortsätter du att skriva Yasugari? Stället heter Yasuragi.

 • venna

  Jag har alltid tvättat håret varje dag i samband med dusch.Har undrat hur ni som tvättar håret mer sällan gör med kroppen,duschar ni inte den varje dag heller på sommaren tex? Tycker man skulle känna sig så svettig och ofräsch av att duscha så sällan.

 • Enma

  Jag vill bara säga att håret blir liksom inte jättegrönt bara för att man doppar det i klorvatten. Det blir mer grönt…skimrande?
  Jag kan berätta en lite rolig/pinsam historia på tal om just det med grönt hår och att inte tvätta för ofta:
  Jag har blonderat hår. Badade i mina föräldrars pool och doppade håret. Tänkte ”man ‘ska’ ju inte tvätta håret varje dag.. och jag ska bada imorgon också…” Så jag tvättade inte håret förrän dagen efter. Och DÅ var det grön-skimrande. Det låter kanske lite coolt (?) men nä det var ingen vacker nyans av grönt haha
  Lösningen är dock rätt enkel. Tvätta håret med bikarbonat! Finns vid kryddorna i affären.
  Inget jag kan rekommendera ändå dock ?

 • Ofelia

  Smart med att inte doppa håret när du badar. Det hjälper säkert håret att hålla sig fint längre 🙂 Men jag brukar alltid bli genomsvettig när jag tränar intervaller så skulle nog själv behöva duscha håret minst en gång om dagen för att hålla det fräscht. Men riktigt så hurtig är jag inte så att jag orkar duscha det 😛

 • Elin

  Hur gör du då med håret när du tränar? Skippar du att tvätta det då? 🙂

 • Emmy Laursen

  Gud va mysigt det verkar vara där 🙂 Dit skulle man ha åkt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *